Direktlänk till inlägg 22 februari 2008

En tant i skolbänken

Av himlakropp - 22 februari 2008 07:26

 God morgon god morgon!

Sitter med kaffet här och ska strax iväg, ska sätta mig i skolbänken och känna mig ung igen ;-)

hehe, skämt och sido, jag ska följa med sonen till skolan och vara med nån timme.

Han har en jobbig period och har lite svårt att bli "lämnad" så därför ska jag stanna kvar, hoppas det går bra.

Som tur är slutar han tidigt så det blir inte lång stund som han är där utan mig.

Sen har vi utvecklingsamtal i em och seeeeeeeen är det helg :-)

Skönt!!!

Jag har sagt till grabben att han ska fundera över vilket "mys" vi ska ha ikväll, jag hoppas han väljer nån light version, typ popcorn eller fruktsallad men oavsett vad han väljer så måste jag ju inte äta samma som han :-)

Nä, nu måste vi kila,

Ciao


----------


Så där jah, då var den dagen avklarad och middagen har vi ätit och disken är borta,  nu kan man säga att det är FREDAG :-)

Vi åt tacos, sonen älskar det och ofta blir det tacos den helgen han är hos mig :-P

Jag åt mig mätt men avstod från det feta som creme fraiche, nöjde mig med köttfärs, salsasås och en massa grönsaker förståss :-)

Jag har sparat in bonus points så jag kan unna mig lite gott i helgen :-P

Det råkade av en händelse slinka ner en del onyttigheter i vår vagn, på nåt sätt tänker jag att jag kommer kunna låta bli att få för mig att jag ska äta upp allt vilket stärker självförtroendet enormt men jag vet ju oxå att risken alltid finns då man har mycket gott hemma :S

Har klarat det förr så det kommer gå bra nu oxå, jag måste ju tro på mig själv, vem ska annars göra det ?


Ikväll blir det då mys med grabben i soffan, måste ju se let´s dance :-P

Hörde på radion att dom tippade på att Mi Ridell åker ut, vore ju lite trist för jag tycker att hon är duktig.

Jag tippar på att rally-killen får säga "hej då" :-)

---------


Nu sitter jag med tandborsten i munnen, den bästa sättet att stoppa ätandet, borsta "gaddsen" och hoppa i säng hehe

Jag har verkligen kalasat ikväll, antar att hela min motionsbonus är finito men det tänker jag inte sörja, jag valde att äta det här och det njöt jag av, blev lite fullt i magen bara ;-P

------------------------------------------------------------------------------------------------


Frukost: Fil, all-bran, ½ banan, några russin, kaffemjölk

Mellis: ½ banan

Lunch: Pasta, grönsaksbiff, bönor & broccoli, en vv-bar

Mellis: 1 tunn riskaka med keso, kaffemjölk

Middag: Tacos, kaffemjölk & kaka

Kvällsfika: Popcorn, kakor & några surisar

 
ANNONS
 
sommar2008

sommar2008

22 februari 2008 18:50

Hej, hej!
Tack för din kommentar hos mig! Jag länkar dig så att jag kan hitta tillbaka och följa din viktminskning!

Trevlig helg!

http://sommar2008.wordpress.com

 
Marie.Hj

Marie.Hj

22 februari 2008 19:31

Är här o kikar lite... Trevlig sida, jag kommer tillbaka snart igen...

http://www.batgirlsblogg.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av himlakropp - 17 april 2010 16:14

Oj vad kul det var på kurserna. Son är så jäkla snyggt MEN svårt att få till det, öva öva och öva lite till ;-) Reggeaton är inte så enkelt det heller, mycket kordination och utmanande rörelser men jävligt coolt. Gäller dock att passa sig så det in...

Av himlakropp - 17 april 2010 10:11

Lördag förmiddag och här sitter jag med nylackade klor. Ska snart klä mig för att åka på 2 kurser. Ska bli jätte kul men jag känner mig väldigt trött och seg. Borde kanske starta lite musik så jag kommer igång lite ;-) ...

Av himlakropp - 16 april 2010 19:18

Inget särskilt hände under dagen, jag försökte hitta på något men alla var upptagna med sitt. Då EL slutat jobba kom hon hit och vi tog oss en promenad, välbehövligt :-) Nu blir det att slappa och ladda lite inför morgondagen, har anmält mig till t...

Av himlakropp - 16 april 2010 08:52

Idag är jag ledig, vaknade klockan sju ändå och hade världens huvudvärk. Som tur är har det gett med sig så det kan bli en bra dag ändå om jag har tur ;-)   Fick just ett mess av Ann och vattnet har tydligen gått och 20 min mellan värkarna. Då är...

Av himlakropp - 15 april 2010 22:00

Stack iväg på lite salsa ikväll ändå, var inte så danssugen men innan lyssnade jag på underbar kubansk salsa och blev riktigt danssugen så det var lyckat. Dansade en massa med Kalle, han var i sitt esse ikväll :-P Nu är jag nyduschad och borde kans...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se