Direktlänk till inlägg 23 februari 2008

Morgonpromenad

Av himlakropp - 23 februari 2008 08:55

Kom just in, var ute och gick en timme med Alice nu på morgonen.

Passade på då det var frusen backe, jag hatar att gå då det bara är slask och vattenpölar, blä !


Så vad händer i dag då ? Har tvättid mellan 14-18, egentligen idiotiskt att boka en sån tvättid men jag hade inte så mycket att välja på då jag var lite sent ute och har en del att tvätta.

Ska bädda rent och städa lite, skulle vilja ner på stan men jag får ta det nästa vecka då jag är barnfri och kan göra som jag vill, att va på stan hör ju inte till det roligaste för min 8-åring, i alla fall inte om man ska gå på andra ställen än leksaksaffärerna.

Man tyckte nog inte själv att det var så skoj då man var liten, mammor vill ju bara va i tråkiga affärer .


-------------


Här tvättas för fullt, haft besök av EL och vi var på en promenad i solen, skönt, nu har jag vart på 2 längre :-P

Sen drack vi kaffe och fikade lite och pratade lite skit förståss, hon tycker att det syns runt min mage lite att jag tappat några kilon, kul att höra :-)


I em står det lax och potatis på menyn, jag älskar lax, mums.

Hittade en ingefärsmarinad här bland bloggarna ( minns inte hos vem bara :-(  )som jag gjort, berättar sen hur det smakade :-P


----------


Middagen överstökad, jag tyckte laxen blev helt okej men grabben var inte så munter över att den inte smakade som den brukar, dessa ungar eller är det bara min som är så här kräsen ?

Tvätten är inhämtad från tvättstugan men den är inte vikt, det får bli imorgon för jag har inte bäddat rent i sängarna än vilket jag ska ta och göra snart.

Grabben har en polare här och de spelar x-box för fullt men han blir hämtad kl 19 och då ska vi ha lite mys här hemma :-)

-----------


Ojsan, nu e magen full, huvva, usch :S

Vi hade ju mys-kväll jag och sonen så det slank i mig lite chips, popcorn och några kakor, blev såklart utöver vad mina points tillåter men det hade jag räknat med, lägger mig inte som en viktväktare men sannerligen vaknar jag som en :-P

Jag har nu kastat chipsen som blev över, lite mindre än hälften, och det känns bra, förut skulle jag ha antingen fortsatt trycka i mig eller sparat det för att äta upp det dagen efter men inte nu inte, jag jobbar ju med att bryta mönster och jag tycker att det går ganska bra för mig trots allt :-P

Jag vill ju ha minus på onsdag då jag ska väga mig *hoppas, hoppas*

fast kanske kan man inte ha så höga förväntningar då man inte vart jätte sträng mot sig själv...nåja, hoppas kan man ju i alla fall :-)

-----------


Frukost: Fil, all-bran, ½ banan, några russin, kaffemjölk

Mellis: Apelsin

Lunch: Tacos

Mellis: 2 fullkornskorpor med keso, ½ banan, kaffemjölk & en pralin

Middag: Lax, potatis & broccoli

Kvällsfika: Chips, popcorn, kakor


Dagens motion:

* 60 min promenad

* 45 min promenad

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av himlakropp - 17 april 2010 16:14

Oj vad kul det var på kurserna. Son är så jäkla snyggt MEN svårt att få till det, öva öva och öva lite till ;-) Reggeaton är inte så enkelt det heller, mycket kordination och utmanande rörelser men jävligt coolt. Gäller dock att passa sig så det in...

Av himlakropp - 17 april 2010 10:11

Lördag förmiddag och här sitter jag med nylackade klor. Ska snart klä mig för att åka på 2 kurser. Ska bli jätte kul men jag känner mig väldigt trött och seg. Borde kanske starta lite musik så jag kommer igång lite ;-) ...

Av himlakropp - 16 april 2010 19:18

Inget särskilt hände under dagen, jag försökte hitta på något men alla var upptagna med sitt. Då EL slutat jobba kom hon hit och vi tog oss en promenad, välbehövligt :-) Nu blir det att slappa och ladda lite inför morgondagen, har anmält mig till t...

Av himlakropp - 16 april 2010 08:52

Idag är jag ledig, vaknade klockan sju ändå och hade världens huvudvärk. Som tur är har det gett med sig så det kan bli en bra dag ändå om jag har tur ;-)   Fick just ett mess av Ann och vattnet har tydligen gått och 20 min mellan värkarna. Då är...

Av himlakropp - 15 april 2010 22:00

Stack iväg på lite salsa ikväll ändå, var inte så danssugen men innan lyssnade jag på underbar kubansk salsa och blev riktigt danssugen så det var lyckat. Dansade en massa med Kalle, han var i sitt esse ikväll :-P Nu är jag nyduschad och borde kans...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se