Direktlänk till inlägg 24 februari 2008

Söndag

Av himlakropp - 24 februari 2008 08:47

Vaknade strax före åtta i morse, gick då ut i busvädret.

Det snöar så nu ser man inte isfläckarna, jag var på väg att ramla några gånger. Kanske borde man ha broddar men det känns som att det är lite "tantigt" hmm...

Väl inne så blev det frukost och nu har jag mitt kaffe här hos mig.

Ja just det ja, jag ställde mig på vågen då jag var nyuppstigen och den har gått neråt TROTS mitt svullande både i fredags och igår, det fick mig på gott humör :-)

Planerna idag är nog att vi ska ta oss till en sportaffär och hitta nån snygg rygga till grabben, sen vill jag gärna svänga förbi MIO och kolla lite fast jag vet inte om de har öppet på söndagar ?!?

Det lär ju märkas, är ingen större omväg då affärerna ligger typ bredvid varandra :-)

Annars finns nog inga andra planer gjorda förutom att jag har en del tvätt att vika och kanske en dans med dammsugaren hehe


-----------


Nu har vi vart på sportaffären, han hittade en rygga som han gillade, en adidas och så fann han även en innebandyklubba med ett blad på så man kan "zorra" med bollen, jag står som ett frågetecken men han vet nog vad han pratar om, haha, överlycklig blev han då i alla fall och så blev man "väääärldens bästa mamma".

Gick ut därifrån närmare 700 kronor fattigare...suck...

Sen blev det MIO, där tog jag en kaffe och han en varm choklad och sen kollade vi runt lite.

Träffade Anita där, hon hade tagit sig en promenad dit i det sköna vädret :-)

Hemma igen och jag funderar lite över vad man ska fixa till middag, jag känner inte för att laga nåt avancerat så det blir nog halvfabrikat idag.

Jag tycker att det är jobbigt att inte grabben och jag gillar samma mat, det blir så lätt att jag försöker hitta genvägar och det blir ofta sämre val bara för att jag inte har lust att laga två olika maträtter.

Ibland blir jag bara så irriterad av att se den rynkade näsan och höra "de där gillar inte jag"  ååå...jag kan gå i taket av det och så blir jag tvär-tjurig och säger "då få du va utan" :S

Schysst morsa va ?!?


-----------


Åååå vilken värdelös människa jag är....blääääää på mig själv :-(

Åt kakor och 2 vv-bars ikväll...å inte hade jag "råd" med det heller....hur ska det nu gå på onsdag ??????

Nu ska jag lägga mig, måtte morgondagen bli en bättre dag än denna....


------------------------------------------------------------------------------------------------


Frukost: Fil, all-bran, ½ banan, några russin, loppfrön & kaffemjölk

Mellis:

Lunch: Lax, potatis & wokgrönsaker

Mellis: 2 tunna riskakor med rökt kyckling, keso & tomat, kaffemjölk, några vindruvor

Middag: Kycklingpytt, oliv-keso & finn crisp. Kaffemjölk & kaka

Kvällsfika: 2 knäcke, skinka,gurka, keso, te, kakor & 2 vv-bars (fyyyyyyy)


Dagens motion:

* 30 min promenad


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av himlakropp - 17 april 2010 16:14

Oj vad kul det var på kurserna. Son är så jäkla snyggt MEN svårt att få till det, öva öva och öva lite till ;-) Reggeaton är inte så enkelt det heller, mycket kordination och utmanande rörelser men jävligt coolt. Gäller dock att passa sig så det in...

Av himlakropp - 17 april 2010 10:11

Lördag förmiddag och här sitter jag med nylackade klor. Ska snart klä mig för att åka på 2 kurser. Ska bli jätte kul men jag känner mig väldigt trött och seg. Borde kanske starta lite musik så jag kommer igång lite ;-) ...

Av himlakropp - 16 april 2010 19:18

Inget särskilt hände under dagen, jag försökte hitta på något men alla var upptagna med sitt. Då EL slutat jobba kom hon hit och vi tog oss en promenad, välbehövligt :-) Nu blir det att slappa och ladda lite inför morgondagen, har anmält mig till t...

Av himlakropp - 16 april 2010 08:52

Idag är jag ledig, vaknade klockan sju ändå och hade världens huvudvärk. Som tur är har det gett med sig så det kan bli en bra dag ändå om jag har tur ;-)   Fick just ett mess av Ann och vattnet har tydligen gått och 20 min mellan värkarna. Då är...

Av himlakropp - 15 april 2010 22:00

Stack iväg på lite salsa ikväll ändå, var inte så danssugen men innan lyssnade jag på underbar kubansk salsa och blev riktigt danssugen så det var lyckat. Dansade en massa med Kalle, han var i sitt esse ikväll :-P Nu är jag nyduschad och borde kans...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se