Direktlänk till inlägg 25 februari 2008

Måndag igen

Av himlakropp - 25 februari 2008 11:25

Då var det måndag igen...jag var i skolan me grabben en timme och det gick mycket bättre nu än förra veckan, inga tårar :-)

Nu har jag vart ute med Alice en halvtimme och sitter här med lunchen framför mig, sen iväg och jobba några timmar.

Känner mig lite sugen på träffa nån kompis och fika på stan i em men jag vet inte om jag får tag på nån som har tid, får väl se vad som händer :-)

Idag ska jag i alla fall sköta mina points hihi


Förresten, jag har ju glömt at berätta att jag kommer i mina svarta jeans, har använt dem i 2 dagar :-P

Sist jag hade dem var förra våren efter en "shake-diet" då jag tappade 7 kilo som jag såklart sen gick upp lika snabbt igen.

Nu ska jag inte växa ur dem igen, jag ska jag "krympa" mig ur dem hihi :-P


------------------------------------------------------------------------------------------------


Frukost: Fil, all-bran, ½ banan, russin, loppfrön & kaffemjölk

Mellis: Några vindruvor

Lunch: Lax, potatis och bönor

Mellis:

Middag: Pannbiff, potatis, morötter & bönor. Kaffemjölk & kakor

Kvällsfika:


Dagens motion:

* 30 min promenad

* 60 min promenad


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av himlakropp - 17 april 2010 16:14

Oj vad kul det var på kurserna. Son är så jäkla snyggt MEN svårt att få till det, öva öva och öva lite till ;-) Reggeaton är inte så enkelt det heller, mycket kordination och utmanande rörelser men jävligt coolt. Gäller dock att passa sig så det in...

Av himlakropp - 17 april 2010 10:11

Lördag förmiddag och här sitter jag med nylackade klor. Ska snart klä mig för att åka på 2 kurser. Ska bli jätte kul men jag känner mig väldigt trött och seg. Borde kanske starta lite musik så jag kommer igång lite ;-) ...

Av himlakropp - 16 april 2010 19:18

Inget särskilt hände under dagen, jag försökte hitta på något men alla var upptagna med sitt. Då EL slutat jobba kom hon hit och vi tog oss en promenad, välbehövligt :-) Nu blir det att slappa och ladda lite inför morgondagen, har anmält mig till t...

Av himlakropp - 16 april 2010 08:52

Idag är jag ledig, vaknade klockan sju ändå och hade världens huvudvärk. Som tur är har det gett med sig så det kan bli en bra dag ändå om jag har tur ;-)   Fick just ett mess av Ann och vattnet har tydligen gått och 20 min mellan värkarna. Då är...

Av himlakropp - 15 april 2010 22:00

Stack iväg på lite salsa ikväll ändå, var inte så danssugen men innan lyssnade jag på underbar kubansk salsa och blev riktigt danssugen så det var lyckat. Dansade en massa med Kalle, han var i sitt esse ikväll :-P Nu är jag nyduschad och borde kans...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se