Direktlänk till inlägg 26 februari 2008

Inte salsat på 4 veckor men nu jävlar...

Av himlakropp - 26 februari 2008 12:10

Tittar in en snabbis här, har lite bråttom, ska träffa min mamma på stan och luncha.

Sen hoppas jag såklart på lite shopping :-P


Var ute på en runda med Alice, gud vilket underbart väder, solen värmer ju till och med :-)


Ååå, ikväll ska jag iväg och dansa salsa, var en månad sedan sist så det ska bli kul :-))


-------------


Nu är jag just hemkommen från staden, det vart buffe, mamma bjöd, ( åt mig lagom mätt ) några butiker senare tyckte vi att det var läge för varsin latte så jag bjöd tillbaka.

Särskilt mycket till shopping blev det inte, känns som att modet är väldigt pubertalt just nu eller så råkade vi kanske bara gå in på just såna butiker :S

Dessutom måste jag få uttrycka min besvikelse, provade några plagg ( fanns några mindre pubertala trots allt som var värt mödan att kränga sig i ) och även om jag gått ner ca 5 ½ kilo så var det inge kul att se sig själv i spegeln :-(

Jag köpte i alla fall en liten radio som jag ska ha i sovrumet och så har jag köpt en stegräknare, nu skall det räknas steg minsann :-P


Hans ringde och ville ha med mig på styrketräning ikväll men jag klarade mig galant ur det eftersom att jag ska på salsa ikväll. Då föreslog han att jag ska hänga med på spinning imorgon istället klockan 17.30 och jag kunde inte komma på nån tillräckligt bra ursäkt för att INTE komma...väga mig ska jag ju göra en timme innan så tidsmässigt passar allt skitbra.

Kändes dock lite tveksamt då han sa att det är ett 55 minuters pass men va fan, ska man bli fin får man lida pin ;-)

Så nu är det bokat och klart.....


Undrar vad man ska äta till middag, känner mig iofs inte alls hungrig...så frågan är då om jag ska äta innan salsan eller efter den :S

Jag har 2 timmar på mig innan salsan börjar så jag hinner känna efter :-)


------------


Å vad det var kul, hade kunnat fortsätta några timmar till hihi

Fick veta det är salsafest på lördag, blev lite sugen på att gå men jag vet inte än, ska höra mig för om nån vill gå med mig dit.

EL åker till Barcelona så hon kan inte följa, den lilla svikaren hihi

Nu ska jag se "i huvudet på Gynning" :-)


------------------------------------------------------------------------------------------------


Frukost: Fil, all-bran, ½ banan, russin, loppfrön & kaffemjölk

Mellis:

Lunch: Buffe ( ris, potatis, fisk, köttgryta, sallad, bönor )

Mellis: Latte, 2 knäcke med skinka och keso

Middag: Fil, all-bran, ½ banan, russin, 2 tunna riskakor medskinka & keso

Kvällsfika:


Dagens motion:

* 30 min promenad

* 30 min promenad

* 90 min salsa

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av himlakropp - 17 april 2010 16:14

Oj vad kul det var på kurserna. Son är så jäkla snyggt MEN svårt att få till det, öva öva och öva lite till ;-) Reggeaton är inte så enkelt det heller, mycket kordination och utmanande rörelser men jävligt coolt. Gäller dock att passa sig så det in...

Av himlakropp - 17 april 2010 10:11

Lördag förmiddag och här sitter jag med nylackade klor. Ska snart klä mig för att åka på 2 kurser. Ska bli jätte kul men jag känner mig väldigt trött och seg. Borde kanske starta lite musik så jag kommer igång lite ;-) ...

Av himlakropp - 16 april 2010 19:18

Inget särskilt hände under dagen, jag försökte hitta på något men alla var upptagna med sitt. Då EL slutat jobba kom hon hit och vi tog oss en promenad, välbehövligt :-) Nu blir det att slappa och ladda lite inför morgondagen, har anmält mig till t...

Av himlakropp - 16 april 2010 08:52

Idag är jag ledig, vaknade klockan sju ändå och hade världens huvudvärk. Som tur är har det gett med sig så det kan bli en bra dag ändå om jag har tur ;-)   Fick just ett mess av Ann och vattnet har tydligen gått och 20 min mellan värkarna. Då är...

Av himlakropp - 15 april 2010 22:00

Stack iväg på lite salsa ikväll ändå, var inte så danssugen men innan lyssnade jag på underbar kubansk salsa och blev riktigt danssugen så det var lyckat. Dansade en massa med Kalle, han var i sitt esse ikväll :-P Nu är jag nyduschad och borde kans...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se