Direktlänk till inlägg 27 februari 2008

ursäkternas drottning

Av himlakropp - 27 februari 2008 09:16

Morrn morrn!

Vilket snöoväder, vintern har kommit tillbaka och jag som trodde det skulle bli en tidig vår men där hade jag nog fel *räcker ut tungan*

Känner mig lite seg idag känner jag, kan det vara för att jag drar mig för spinningen i eftermiddag ?

Känns ju drygt som fan, å jag som har så ont i korsryggen, får se till att styret är högt så belastar jag inte ryggen så mycket.

Är vägning i dag men jag ska nog inte gå, har stått still efter allt fusk och så käns det som att det blir så stressigt om jag ska dit...hej, jag heter Louise, ursäkternas drottning :S

Vad ska man säga ?!? Känner mig helt omotiverad, ingen lust att röra på mig, vill inte räkna points men jag vill ju å andra sidan gå ner.

Är så otroligt rädd att det ska barka åt helvette nu, tänk om jag lägger av nu och går upp det jag gått ner....

nej nej nej.....jag kommer att klara det här....svackor får väl alla, eller ?


-----------


Som ett under så ringde Hans just, han hade tydligen dubbelbokat eftermiddagen så han kan inte spinna och vem är lyckligare än ursäkternas drottning ????? ;-P


----------


Var och vägde mig i em, vågen visade +-0 och med tanke på hur jag slarvat så får jag vara tacksam att det inte var + i alla fall :-)

Stannade på mötet för att försöka finna motivationen igen, den har lite svårt att infinna sig :-(


Satte på mig stegräknaren idag, inte uppe i så många steg än men jag ska ge mig ut i ovädret och se till att öka upp stegen :-P


-------------


Känner att jag tröstäter nu, vet inte riktigt vad det är med mig.....

Tänker låta det vara så idag och sen tar jag nya tag imorgon, har vart en rejäl svacka för mig nu sista veckan.

Ville egentligen ta en långpromenad nu ikväll men vädret fick mig att vilja hem igen, suck, hoppas det är bättre imorgon.

Stegräknaren verkar fungera bra, blev 6877 steg men då hade jag den inte på mig då jag var ut morgonpromenaden, ska försöka komma ihåg att ha den på mig HELA dagen imorgon :-)


------------------------------------------------------------------------------------------------


Frukost: Fil, all-bran, ½ banan, russin, loppfrön & kaffemjölk

Mellis:

Lunch: Canelloni,  ½ kaffemjölk

Mellis: 1 apelsin, ½ banan,1 tunn riskaka med skinka & keso, kaffemjölk

Middag: Kyckling & pasta, kaffemjölk vv-bar

Kvällsfika:


Dagens motion:

* 40 min promenad  ( tänkte gå längre men vädret va så pissigt :-(  )


Totala steg sen förmiddagen : 6877 steg

 
ANNONS
 
sommar2008

sommar2008

27 februari 2008 20:04

Kom igen nu! Inte ge upp! Svackor har vi alla men försök hitta motivationen igen! Surfa runt på viktsidor. Läs hos dem som har lyckats. Och tänk på hur skönt det skulle vara att slippa bada i vassen i sommar! ;)

Heja, heja!

http://sommar2008.wordpress.com

 
Marie.Hj

Marie.Hj

27 februari 2008 23:01

Imorgon är en ny dag, och nya tag! Ge inte upp nu bara! Tänk va´skönt att ha blivit av med alla margarinpaketen, och dom vill man ju inte ha tillbaka.
Hoppas att jag peppade dig lite iallafall...
Kram

http://www.batgirlsblogg.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av himlakropp - 17 april 2010 16:14

Oj vad kul det var på kurserna. Son är så jäkla snyggt MEN svårt att få till det, öva öva och öva lite till ;-) Reggeaton är inte så enkelt det heller, mycket kordination och utmanande rörelser men jävligt coolt. Gäller dock att passa sig så det in...

Av himlakropp - 17 april 2010 10:11

Lördag förmiddag och här sitter jag med nylackade klor. Ska snart klä mig för att åka på 2 kurser. Ska bli jätte kul men jag känner mig väldigt trött och seg. Borde kanske starta lite musik så jag kommer igång lite ;-) ...

Av himlakropp - 16 april 2010 19:18

Inget särskilt hände under dagen, jag försökte hitta på något men alla var upptagna med sitt. Då EL slutat jobba kom hon hit och vi tog oss en promenad, välbehövligt :-) Nu blir det att slappa och ladda lite inför morgondagen, har anmält mig till t...

Av himlakropp - 16 april 2010 08:52

Idag är jag ledig, vaknade klockan sju ändå och hade världens huvudvärk. Som tur är har det gett med sig så det kan bli en bra dag ändå om jag har tur ;-)   Fick just ett mess av Ann och vattnet har tydligen gått och 20 min mellan värkarna. Då är...

Av himlakropp - 15 april 2010 22:00

Stack iväg på lite salsa ikväll ändå, var inte så danssugen men innan lyssnade jag på underbar kubansk salsa och blev riktigt danssugen så det var lyckat. Dansade en massa med Kalle, han var i sitt esse ikväll :-P Nu är jag nyduschad och borde kans...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se