Direktlänk till inlägg 28 februari 2008

Jag vänder blad i mitt liv idag

Av himlakropp - 28 februari 2008 08:56

Vill bara börja med att tacka för peppet av er, jag blev sååå glad av att logga in och mötas av det, tack tack :-)


Känner mig fortfarande lite i obalans och det finns väl några saker i det privata som spökar till det lite för mig.

Tänkte för mig själv att jag ska försöka fokusera på att hålla rutiner med mattider och äta bra mat som det viktigaste ett tag och inte fokusera allt på bara vikten, sakta neråt är bättre än inte neråt alls eller att det skulle gå uppåt, nej fy det vill jag inte.

Idag ska jag skriva i checkhäftet så jag har koll, tror det är där mycket går fel då man skiter i att skriva in vad man äter där och hur många points man förbrukat tex.


Så, vad händer idag då tro ? Hmm, är ledig och jag tror det kan bli en sväng ner på stan, allt för en kaffelatte ;-)


----------


Åååå, nu känns allt så himla bra igen :-)

Fanns nåt i mitt liv som var lite oroande och oklart men nu är det ingen fara med det, jag pustar ut och tackar för att det inte var som jag befarade, YEEESSSSSS :-)

Livet känns underbart just för stunden i alla fall, hoppas den här känslan får stanna kvar i min kropp :-P


-----------


Känner mig skitkonstig, lite darrig så där, hmmm, kanske en massa spänningar som håller på att lämna kroppen :S

Borde kanske lägga mig ett tag men det känns inte så kul och just nu är det väl ändå bara skit på tv.

Nja, jag sitter nog här ett tag och kikar runt hos er andra istället :-)


---------


Nu är tänderna borstade och jag kan bara konstatera att jag inte överätit några points, inte en endaste :-)

Å vad jag känner mig duktig

Kommer att lägga mig som en  äkta viktväktare ikväll  *tummen upp*

Yess Yesss Yesss, tjohoooo :-)


------------------------------------------------------------------------------------------------


Frukost: Fil, all-bran, ½ banan, russin, loppfrön & kaffemjölk

Mellis: Apelsin

Lunch: Potais & purjolöksoppa, 2 knäcke med keso, kaffemjölk

Mellis: 2 tunna riskakor med skinka, keso & tomat, kaffemjölk

Middag: Potatis & purjolöksoppa, 2 knäcke med keso, några turkisk peppar

Kvällsfika: Tunna riskakor med skinka och keso, te


Dagens motion:

* 30 min promenad

* 30 min promenad


Steg: 9709


------------

Lägger in en bild på min söta lilla Alice :-)

 
ANNONS
 
Marie.Hj

Marie.Hj

28 februari 2008 22:25

Va´bra att du har fått tillbaka motivationen!
Checklistan är A och O för mig oxå, men det känns lite tråkigt ibland att man måste skriva, ska man göra det resten av livet?
Åh, vilken söt hund du har!
Ha ´de
Kram

http://www.batgirlsblogg.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av himlakropp - 17 april 2010 16:14

Oj vad kul det var på kurserna. Son är så jäkla snyggt MEN svårt att få till det, öva öva och öva lite till ;-) Reggeaton är inte så enkelt det heller, mycket kordination och utmanande rörelser men jävligt coolt. Gäller dock att passa sig så det in...

Av himlakropp - 17 april 2010 10:11

Lördag förmiddag och här sitter jag med nylackade klor. Ska snart klä mig för att åka på 2 kurser. Ska bli jätte kul men jag känner mig väldigt trött och seg. Borde kanske starta lite musik så jag kommer igång lite ;-) ...

Av himlakropp - 16 april 2010 19:18

Inget särskilt hände under dagen, jag försökte hitta på något men alla var upptagna med sitt. Då EL slutat jobba kom hon hit och vi tog oss en promenad, välbehövligt :-) Nu blir det att slappa och ladda lite inför morgondagen, har anmält mig till t...

Av himlakropp - 16 april 2010 08:52

Idag är jag ledig, vaknade klockan sju ändå och hade världens huvudvärk. Som tur är har det gett med sig så det kan bli en bra dag ändå om jag har tur ;-)   Fick just ett mess av Ann och vattnet har tydligen gått och 20 min mellan värkarna. Då är...

Av himlakropp - 15 april 2010 22:00

Stack iväg på lite salsa ikväll ändå, var inte så danssugen men innan lyssnade jag på underbar kubansk salsa och blev riktigt danssugen så det var lyckat. Dansade en massa med Kalle, han var i sitt esse ikväll :-P Nu är jag nyduschad och borde kans...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se