Direktlänk till inlägg 29 februari 2008

Sista februari idag

Av himlakropp - 29 februari 2008 09:11

Kom just in efter en 45 minuters morgonpromenad, det var kallt, mitt hår var frostigt då jag kom hem hehe men det var skönt i alla fall.

Frukost, sitta här och titta runt lite och sen jobba några timmar, ja det är vad som dagen har att erbjuda mig.

Förhoppningsvis händer det nåt under em/kvällen eller så blir jag hemma, vill ju se let´s dance :-)


--------


Efter jobbet handlade jag och gjorde grillspett i ugnen av köttfärs.

Det blev helt okej :-)

Köpte lite smågodis ( ej choklad ) ca 90 gram, som jag ska smarra på ikväll, kanske lite popcorn med.

Har points över så jag ska nog klara av att hålla mig inom ramen idag med :-)

Jag är sååå sugen på salsa imorgon, Annso ska ev följa med, jag har lovat betala hennes inträde om hon bestämmer sig för att komma, då förstår ni ju hur desperat jag är haha

------------------------------------------------------------------------------------------------


Frukost: Fil, all-bran, ½ banan, torkad frukt, loppfrön & kaffemjölk

Mellis:

Lunch: Potatis & purjolöksoppa, 2 knäcke med keso

Mellis: Fullkornskorpa med keso, ½ banan & kaffemjölk

Middag: Grillspett med ris, yogurthsås, sallad & pepsimax

Kvällsfika: Kaffemjölk, popcorn, 90 g segisar & pepsimax


Dagens motion:

* 45 min promenad

* 40 min promenad


Stegmätaren stannade idag på: 13789 steg

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av himlakropp - 17 april 2010 16:14

Oj vad kul det var på kurserna. Son är så jäkla snyggt MEN svårt att få till det, öva öva och öva lite till ;-) Reggeaton är inte så enkelt det heller, mycket kordination och utmanande rörelser men jävligt coolt. Gäller dock att passa sig så det in...

Av himlakropp - 17 april 2010 10:11

Lördag förmiddag och här sitter jag med nylackade klor. Ska snart klä mig för att åka på 2 kurser. Ska bli jätte kul men jag känner mig väldigt trött och seg. Borde kanske starta lite musik så jag kommer igång lite ;-) ...

Av himlakropp - 16 april 2010 19:18

Inget särskilt hände under dagen, jag försökte hitta på något men alla var upptagna med sitt. Då EL slutat jobba kom hon hit och vi tog oss en promenad, välbehövligt :-) Nu blir det att slappa och ladda lite inför morgondagen, har anmält mig till t...

Av himlakropp - 16 april 2010 08:52

Idag är jag ledig, vaknade klockan sju ändå och hade världens huvudvärk. Som tur är har det gett med sig så det kan bli en bra dag ändå om jag har tur ;-)   Fick just ett mess av Ann och vattnet har tydligen gått och 20 min mellan värkarna. Då är...

Av himlakropp - 15 april 2010 22:00

Stack iväg på lite salsa ikväll ändå, var inte så danssugen men innan lyssnade jag på underbar kubansk salsa och blev riktigt danssugen så det var lyckat. Dansade en massa med Kalle, han var i sitt esse ikväll :-P Nu är jag nyduschad och borde kans...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se