Direktlänk till inlägg 1 mars 2008

Jäkla X

Av himlakropp - 1 mars 2008 10:17

Lördag förmiddag...jag har just gjort upp fikaplaner på stan med Hans, vi ska träffas klockan 13.

Jag kände mig lite snål och tänker äta lunch hemma och dricka bara en latte på stan.

Sen så är jag sugen att hitta nåt att ha på mig ikväll på salsan fast å andra sidan har jag mycket kläder i garderoben som jag borde passa på att använda nu innan jag krympt ur dem helt hihi.


I går kväll ringde mitt x som jag inte träffat på ett år.

Det hela började med att vi mailat lite senaste dagarna, bara pratat lite om hur vi har det osv.

Men sen så har det ju en tendens att bara bli mer och mer....

Jag känner ju hur fel det här är, VI ÄR INTE BRA FÖR VARANDRA och ändå så ska det vara så lockande :S

Ibland förstår jag mig inte på mig själv. Jag borde sätta stopp nu innan det går för långt...IGEN :S

Ett turbulent förhållande är det sista jag behöver i mitt liv just nu ju :-(


---------


Det var en skoj sväng på stan med Hans, han shoppade lite kläder och jag låg ganska lågt men komma hem tomhänt går ju bara inte så det blev en lotion från Bodyshop :-P


Annso backade ur salsan ikväll, hon ska jobba imorgon och behöver sova vilket jag förstår såklart.

Raggar lite lätt bland vännerna nu men jag tror inte det blir nån salsa för mig såvida jag inte går ensam och det är jag alldeles för blyg för att göra.

I så fall möter jag upp Hans & Teresa på stan och går ut med dem på nåt annat ställe för hemma ska jag fan i mig inte vara ikväll hihi ;-P


---------


Fick tag på Karin, vi är inte så nära vänner mer bekanta men hon hänger med på salsa och sen går vi till ett annat ställe där hon fixat så vi står på gästlistan och slipper köa :-P

Fan va härligt hihi

Jag sitter å peppar mig lite här, popcorn, turkisk peppar och pepsimax, mumma :-)

Stegräknaren står nu på10680 steg, hoppas jag kan ha den på mig under kvällen med, kul att veta hur många steg man tar en kväll ute i vimlet hihi


------------------------------------------------------------------------------------------------


Frukost: Fil, all bran, ½ banan, torkad frukt, loppfrön & kaffemjölk

Mellis:

Lunch: Grillspett, ris, yogurthsås & sallad. Kaffe latte

Mellis:  1 Päron

Middag: Kycklingwok & pepsimax

Kvällsfika: Popcorn, turkisk peppar & pepsimax


Dagens motion:

* 35 min promenad


Stegräknaren: 10868 steg ( hade den inte på mig under kvällens bravader på salsa och cc )


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av himlakropp - 17 april 2010 16:14

Oj vad kul det var på kurserna. Son är så jäkla snyggt MEN svårt att få till det, öva öva och öva lite till ;-) Reggeaton är inte så enkelt det heller, mycket kordination och utmanande rörelser men jävligt coolt. Gäller dock att passa sig så det in...

Av himlakropp - 17 april 2010 10:11

Lördag förmiddag och här sitter jag med nylackade klor. Ska snart klä mig för att åka på 2 kurser. Ska bli jätte kul men jag känner mig väldigt trött och seg. Borde kanske starta lite musik så jag kommer igång lite ;-) ...

Av himlakropp - 16 april 2010 19:18

Inget särskilt hände under dagen, jag försökte hitta på något men alla var upptagna med sitt. Då EL slutat jobba kom hon hit och vi tog oss en promenad, välbehövligt :-) Nu blir det att slappa och ladda lite inför morgondagen, har anmält mig till t...

Av himlakropp - 16 april 2010 08:52

Idag är jag ledig, vaknade klockan sju ändå och hade världens huvudvärk. Som tur är har det gett med sig så det kan bli en bra dag ändå om jag har tur ;-)   Fick just ett mess av Ann och vattnet har tydligen gått och 20 min mellan värkarna. Då är...

Av himlakropp - 15 april 2010 22:00

Stack iväg på lite salsa ikväll ändå, var inte så danssugen men innan lyssnade jag på underbar kubansk salsa och blev riktigt danssugen så det var lyckat. Dansade en massa med Kalle, han var i sitt esse ikväll :-P Nu är jag nyduschad och borde kans...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se