Direktlänk till inlägg 10 mars 2008

Veckans mål

Av himlakropp - 10 mars 2008 09:21

Ny vecka, nya tag brukar man ju ofta säga och för mig känns det lite så faktiskt.

Jag tycker att jag ätit för mycket godis under förra veckan så nu är det ändring på det, om jag kan hålla mig borta från snarret tills på fredag är jag nöjd med mig själv, måste oxå ta och skärpa till mig med drickandet av vatten, slarvat en hel del med det. Det är veckans mål :-)

Någon vägning tror jag inte att jag ska gå på fast med mig vet man ju aldrig, Vel-Fia.


Har suttit med grabben i skolan ett tag på morgonen och sen var jag ute med Alice, just nu är det frukost som gäller och sen ska jag tona håret, jag ser för jävlig ut, värsta utväxten, skabbigt :S

Kan ju inte se ut så här på torsdag då jag ska på dejt haha

Sen blir det i alla fall att jobba efter lunch :-)


-------


Så var den dagen gjord, bara kvällen kvar av idag och vad som ska hända vet jag inte, kanske blir det bara lugnt och skönt.

Är ju barnfri den här veckan så jag gör lite som jag vill, rätt skönt då man sköter hela ansvaret ensam den veckan han är hos mig, man behöver ett andrum :-)


Ja just det, la ju in en bild på mig själv här uppe, nytonat hår och den nya mascaran, mirakelmascara ska man kanske kalla den hihi, nåja, jag är nöjd med köpet men det är nog inte så att andra ser om mina fransar ser längre ut än vad de brukar vara men det viktigste är ju att JAG är nöjd :-)


Oj, vad ensidig mat det blev idag, haha men jag lagade mycket igår som räcker flera dagar, jag tycker det är ganska skönt att slippa laga mat verje dag, usch för matlagning, speciellt då man inte vet vad man ska laga :S


--------


Förutom att vara kaffe och choklad-missbrukare är jag ju då även en parfymoman, haha

Lägger in en bild på mina dofter som jag använder, har rensat bort ett antal som jag ska dela ut till mina vänner plus att jag kastat några som blivit dåliga, ja så illa är det alltså. Jag köper parfymer lika ofta som andra byter underkläder och så hinner jag inte använda upp dem innan dom blir äckliga *rodnar*

Men visst är det nåt speciellt med just parfymer, vackra flaskor, jag bara älskar Vera Wangs "princess", hur fin är inte den liksom, kunde inte låta bli att köpa den då jag och EL var på väg hem från Barcelona i höstas :-P

Är dock inte överförtjust i själva doften, påminner mig om nåt jag hade som tonåring och det känns inte så "nytt".

Jag är lite småsugen på att köpa Kate Moss doft, den luktar supergott, nackdelen är väl att varenda fjortis har den och det känns mindre skoj men jag var i alla fall förvånad då den var så god, jag är annars inte så förtjust i andra kändis-dofter.


------------------------------------------------------------------------------------------------


Frukost: Fil, all bran, ½ banan, loppfrön & kaffemjölk

Mellis:

Lunch: Pasta med grönsaker, kyckling & sallad. Kaffemjölk

Mellis: 1 päron

Middag: Pasta med grönsaker, kyckling & sallad. Kaffemjölk

Kvällsfika: Knäcke, skinka, keso, tomat & te

 
ANNONS
 
Beatris

Beatris

10 mars 2008 09:42

Kikar in av en slump, passar på att önska dig en fin vecka & fortsatt lycka till med vikten :)

http://beatris.bloggagratis.se

 
Marie Hj.

Marie Hj.

10 mars 2008 19:49

Hallå pinglan! Ja, för det tycker jag att du är, en söt sådan.
Jättefin hårfärg. Men fransarna syns inte så bra på kortet. Huvudsaken är ju att du tycker att mascaran är bra.
Jag älskar parfymer oxå. Min favorit är Mexx "fly high", och Laura.
Ha`nu en mysig kväll...'
Kramiz

http://www.batgirlsblogg.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av himlakropp - 17 april 2010 16:14

Oj vad kul det var på kurserna. Son är så jäkla snyggt MEN svårt att få till det, öva öva och öva lite till ;-) Reggeaton är inte så enkelt det heller, mycket kordination och utmanande rörelser men jävligt coolt. Gäller dock att passa sig så det in...

Av himlakropp - 17 april 2010 10:11

Lördag förmiddag och här sitter jag med nylackade klor. Ska snart klä mig för att åka på 2 kurser. Ska bli jätte kul men jag känner mig väldigt trött och seg. Borde kanske starta lite musik så jag kommer igång lite ;-) ...

Av himlakropp - 16 april 2010 19:18

Inget särskilt hände under dagen, jag försökte hitta på något men alla var upptagna med sitt. Då EL slutat jobba kom hon hit och vi tog oss en promenad, välbehövligt :-) Nu blir det att slappa och ladda lite inför morgondagen, har anmält mig till t...

Av himlakropp - 16 april 2010 08:52

Idag är jag ledig, vaknade klockan sju ändå och hade världens huvudvärk. Som tur är har det gett med sig så det kan bli en bra dag ändå om jag har tur ;-)   Fick just ett mess av Ann och vattnet har tydligen gått och 20 min mellan värkarna. Då är...

Av himlakropp - 15 april 2010 22:00

Stack iväg på lite salsa ikväll ändå, var inte så danssugen men innan lyssnade jag på underbar kubansk salsa och blev riktigt danssugen så det var lyckat. Dansade en massa med Kalle, han var i sitt esse ikväll :-P Nu är jag nyduschad och borde kans...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se