Direktlänk till inlägg 15 mars 2008

Vad skall ske denne lördag månne ?

Av himlakropp - 15 mars 2008 12:54

Hola  !

Hade fullt upp igår så jag hann inte skriva något på kvällen.

Var på stan och tog en fika med EL och sen irrade vi omkring lite i olika affärer. Jag köpte en jeanskjol med hög midja och så köpte jag en t-shirt. T-shirten var aningens pubertal men jag gillar ju rosa ( i det här fallet neon som du ser ) :-P


På kvällen kom en kompis och vi såg "let´s dance" och sen såg vi nån film, svullade i chips och godis typ.

En skön fredagkväll ;-)


Killen som jag träffade i torsdags messade mig igårkväll, som det låter på han i messen kan  det vara så att han vill träffas igen och det skulle ju inte jag ha nåt emot hihi :-P


Idag är det strålande sol, värsta vår-vädret, var hur skönt som helst då jag var ute med lilla Alice.

Har just haft en telefon rappotering från Norrköping, Therese hade en dejt igår som jag ju såklart ville veta ALLT om idag :-P


Dagens planer...hmmm...vet ej men jag tippar på att det kan bli utgång ikväll :-D


--------


Verkar bli en händelsefattig kväll, ingen som jag känner ska ut, jo Björn ska ut med D och D:s tjej.

Känns inte helt okej att hänga ute me dem då jag och D flörtade lite innan han blev ihop med henne.

Å andra sidan känner jag mig lite veck så jag borde ändå stanna hemma och försöka sova lite, man ska ta vara på sin skönhetssömn hihi


------------------------------------------------------------------------------------------------


Frukost: Fil, all bran, ½ banan, tranbär & loppfrön. 1 knäcke med skinkost & 1 ägg

Mellis: Lite chips, skummisar pepsimax ( kunde inte låta bli vara i skålarna som stod framme på bordet sen igår )

Lunch: Grönsakssoppa 2 knäcke med keso

Mellis: 1 hg godis

Middag:

Kvällsfika:

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av himlakropp - 17 april 2010 16:14

Oj vad kul det var på kurserna. Son är så jäkla snyggt MEN svårt att få till det, öva öva och öva lite till ;-) Reggeaton är inte så enkelt det heller, mycket kordination och utmanande rörelser men jävligt coolt. Gäller dock att passa sig så det in...

Av himlakropp - 17 april 2010 10:11

Lördag förmiddag och här sitter jag med nylackade klor. Ska snart klä mig för att åka på 2 kurser. Ska bli jätte kul men jag känner mig väldigt trött och seg. Borde kanske starta lite musik så jag kommer igång lite ;-) ...

Av himlakropp - 16 april 2010 19:18

Inget särskilt hände under dagen, jag försökte hitta på något men alla var upptagna med sitt. Då EL slutat jobba kom hon hit och vi tog oss en promenad, välbehövligt :-) Nu blir det att slappa och ladda lite inför morgondagen, har anmält mig till t...

Av himlakropp - 16 april 2010 08:52

Idag är jag ledig, vaknade klockan sju ändå och hade världens huvudvärk. Som tur är har det gett med sig så det kan bli en bra dag ändå om jag har tur ;-)   Fick just ett mess av Ann och vattnet har tydligen gått och 20 min mellan värkarna. Då är...

Av himlakropp - 15 april 2010 22:00

Stack iväg på lite salsa ikväll ändå, var inte så danssugen men innan lyssnade jag på underbar kubansk salsa och blev riktigt danssugen så det var lyckat. Dansade en massa med Kalle, han var i sitt esse ikväll :-P Nu är jag nyduschad och borde kans...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se