Direktlänk till inlägg 24 mars 2008

Träning och Therese

Av himlakropp - 24 mars 2008 10:34

Låg och surrade i tel med Therese imorse så jag tog mig inte upp från sängen särskilt tidigt hehe

Nu är det frukost som gäller, sen ska jag köra grabben till sin pappa och då ska jag på ett spinningpass :-P

Undrar hur det ska gå :-S haha


------


Nu har jag vart på spinning, shit vad skoj det är fast jag fick blodsmak i munnen efter andra låten hihi

Fortastte ändå passet ut och det känns så jävla skönt nu efteråt.

Nu ska jag träffa Therese och jag kan äta god middag tillsammans med henne med gott samvete :-)

Måltiderna har blivit lite knepiga idag, frukosten blev ju så sen så den räknar jag som en frukost/lunch, såg dessutom till att äta rejält eftersom att jag visste att jag skulle träna.

Nu efter träningen blev det bara några knäckemackor men klockan är typ 15 snart och det är inte länge kvar tills middag så jag borde klara mig.


-------


Nu är det kväll, Therese är hos mig, hon ligger i soffan och gluttar på CSI.  

 Jag passar på att blogga lite, har nog blivit beroende :-S

Vi var ut och käkade middag tillsammans, det blev en mindre nyttig pastarätt och sen var vi så busiga att vi köpte lite godis på vägen hem.

Jo, jag vet att jag inte skulle äta godis idag men nu blev det så i alla fall och imorgon är det en ny dag ;-)

Jag har bokat in mig på ett spinningpass imorgon, ett lunchpass.

Sen har jag bokat in mig på pass på torsdag och fredag med så nu jävlar i mig ska det brännas fett ;-)

Nu skriker Therese, hon saknar mig verkar det som, bäst jag går till henne men först slänger jag in två bilder på oss i soffan här ovanför :-P------------------------------------------------------------------------------------------------


Frukost/Lunch: Fil, all bran, ½ banan, tranbär, loppfrön, 1 macka med keso, 1 ägg & kaffemjölk

Mellis: 3 knäcke med räkost & 1 tomat. 1 passionsfrukt

Middag: Pasta med räkor, svamp i sås (en fet variant)

Kvällsfika: Godis


Dagens motion:

* spinning 45 min

 
ANNONS
 
Ingen bild

skånetösen

25 mars 2008 14:03

hehe verkar vara en go kompis!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av himlakropp - 17 april 2010 16:14

Oj vad kul det var på kurserna. Son är så jäkla snyggt MEN svårt att få till det, öva öva och öva lite till ;-) Reggeaton är inte så enkelt det heller, mycket kordination och utmanande rörelser men jävligt coolt. Gäller dock att passa sig så det in...

Av himlakropp - 17 april 2010 10:11

Lördag förmiddag och här sitter jag med nylackade klor. Ska snart klä mig för att åka på 2 kurser. Ska bli jätte kul men jag känner mig väldigt trött och seg. Borde kanske starta lite musik så jag kommer igång lite ;-) ...

Av himlakropp - 16 april 2010 19:18

Inget särskilt hände under dagen, jag försökte hitta på något men alla var upptagna med sitt. Då EL slutat jobba kom hon hit och vi tog oss en promenad, välbehövligt :-) Nu blir det att slappa och ladda lite inför morgondagen, har anmält mig till t...

Av himlakropp - 16 april 2010 08:52

Idag är jag ledig, vaknade klockan sju ändå och hade världens huvudvärk. Som tur är har det gett med sig så det kan bli en bra dag ändå om jag har tur ;-)   Fick just ett mess av Ann och vattnet har tydligen gått och 20 min mellan värkarna. Då är...

Av himlakropp - 15 april 2010 22:00

Stack iväg på lite salsa ikväll ändå, var inte så danssugen men innan lyssnade jag på underbar kubansk salsa och blev riktigt danssugen så det var lyckat. Dansade en massa med Kalle, han var i sitt esse ikväll :-P Nu är jag nyduschad och borde kans...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se