Direktlänk till inlägg 25 mars 2008

Äntligen är påsken över

Av himlakropp - 25 mars 2008 09:43

Äntligen tisdag och påsken över, visserligen var den ändå helt okej fast lite väl lång  och några kilo godis för mycket bara haha.

Någon träningsvärk har jag inte fått sen igår, jag minns knappt om jag brukar få det av spinning, hmm.

Det blir spinning nu idag med, EL ska oxå med.

Hon har nu träningskort på samma ställe som mig och det är ju jätte kul för då kan vi åka och träna tillsammans ibland :-)

Sen blir det salsa ikväll, det ser jag jätte mycket framemot :-D


-------


Spinningen gick bra, en ny kille som höll på lära sig bli instruktör, man kan säga att han var ögongodis för två tanter som mig  och EL ;-P

Sen bestämde vi oss för att vi borde göra stan så efter ducsh och mat blev det så.

Vi började med att gå till Costas som förvrigt gör stans absolut godaste kaffelatte, slurp :-p

Vi satt där och gaggade och spanade på några killar, sen dyker oväntat Humberto upp som gör oss sällskap, trevligt trevligt. Vi satt nog där ett bra tag, kanske 1½ timme och sen sa vi adios till Humberto och drog för att spana på några skor som EL va lite smått sugen på. Tyvärr fanns inte hennes storek, typiskt att det ska vara så, grrrr.

Själv fyndade jag i alla fall 2 toppar, en röd och en småblommig.

Jag som från att avsky blommigt nu har blivit helt galen i det, hur oväntat som helst ju.

Nu hoppas jag bara på att jag ska hitta en tunika/klänning i småblommigt. Har visualiserat den i mitt inre men inte sett den i affären än, väntar och väntar....


Sitter just i skrivandets stund och äter lite mat, snart dax för salsan, hoppas det blir någorlunda jämna par så man får dansa hela tiden.

Kanske tar jag nån bild från kursen :-P


------------------------------------------------------------------------------------------------


Frukost: Fil, all bran, tranbär , loppfrön, 1 knäcke med räkost & kaffemjölk

Mellis:

Lunch: Cannelloni

Mellis: Kaffelatte

Middag: Biff, potatis & morötter

Kvällsfika: Grovmackor, skinka, keso, tomat & te


Dagens motion:

* Spinning 45 min

* Salsa 90 min

 
ANNONS
 
Ingen bild

skånetösen catrin

25 mars 2008 14:05

å salsa låter roligt, är det kurs, träning el ut o tjoa salsa...öh? hoppas du förstod det där...är det liksom organiserat på nåt vänster?
både salsa o spinning, påskgodiset kommer försvinna i ett huj!!
själv sitter ja på min bakdel vid datorn o deklarerar...har iaf sorterat lite...usch

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av himlakropp - 17 april 2010 16:14

Oj vad kul det var på kurserna. Son är så jäkla snyggt MEN svårt att få till det, öva öva och öva lite till ;-) Reggeaton är inte så enkelt det heller, mycket kordination och utmanande rörelser men jävligt coolt. Gäller dock att passa sig så det in...

Av himlakropp - 17 april 2010 10:11

Lördag förmiddag och här sitter jag med nylackade klor. Ska snart klä mig för att åka på 2 kurser. Ska bli jätte kul men jag känner mig väldigt trött och seg. Borde kanske starta lite musik så jag kommer igång lite ;-) ...

Av himlakropp - 16 april 2010 19:18

Inget särskilt hände under dagen, jag försökte hitta på något men alla var upptagna med sitt. Då EL slutat jobba kom hon hit och vi tog oss en promenad, välbehövligt :-) Nu blir det att slappa och ladda lite inför morgondagen, har anmält mig till t...

Av himlakropp - 16 april 2010 08:52

Idag är jag ledig, vaknade klockan sju ändå och hade världens huvudvärk. Som tur är har det gett med sig så det kan bli en bra dag ändå om jag har tur ;-)   Fick just ett mess av Ann och vattnet har tydligen gått och 20 min mellan värkarna. Då är...

Av himlakropp - 15 april 2010 22:00

Stack iväg på lite salsa ikväll ändå, var inte så danssugen men innan lyssnade jag på underbar kubansk salsa och blev riktigt danssugen så det var lyckat. Dansade en massa med Kalle, han var i sitt esse ikväll :-P Nu är jag nyduschad och borde kans...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se