Direktlänk till inlägg 26 mars 2008

Att tvätta samtidigt som gårdens "kärring"

Av himlakropp - 26 mars 2008 10:12

Det blev inga bilder på kursen igår, glömde totalt bort att jag hade kameran med mig. Lite synd men jag får se till att minnet är bättre nästa gång :-P


 Nu har jag just vart i tvättstugan och slängt i några maskiner, på väg ut därifrån möter jag såklart gårdens "kärring" och självklart ska hon tvätta samtidigt som jag idag, suck.

Hon är en sån där människa som alltid har nåt att klaga på, jag har väldigt svårt för den typen.

Jag brukar göra allt för att undvika henne men i tvättstugan kan det bli lite svårt, ska se till att jag snabbt blir klar idag och sen ska jag fortsättningsvis undvika tvätta på förmiddagar då jag misstänker att det är den här tiden hon tvättar.

Vi får väl se om hon klämmer fram nåt som hon stör sig på idag då.....


Hur som helst blir det att jobba efter lunch och vad jag hittar på ikväll vet jag inte riktigt, ingen träning i alla fall för jag ska vila idag :-)


--------


Tvättandet är över för den här gången, försökte undvika grannfrun så gott det gick fast det var ju svårt.

Klarade mig i alla fall från klagomål riktade till mig själv men hon var som vanligt tvungen att muttra över torktumlaren som inte torkar kläderna ordentligt, att båda torkskåpen är helt värdelösa och att nån hade glömt ta ur sin handduk ur tvättmaskinen som hon missat att se och lyckats tvätta sina egna kläder tillsammans med, suck...

Jag säger bara en sak: men ORKA !!!!


I morgon ska jag komma på jobbet osminkad så ska Magdalena sätta lite färg på mig.

Jag använder oftast kalla färger och skulle vilja testa att ha en sån där bronzig och varm make och det ska hon fixa åt mig, det ska bli sååå kul :-P

Kanske kommer jag ihåg att fota men lovar inget haha

Lägger i alla fall in gårdagens köp för det har jag fotat nu ;-)------------------------------------------------------------------------------------------------


Frukost: Fil, all bran, ½ banan, tranbär, loppfrön & kaffemjölk

Mellis:

Lunch: Biff, potatis & morötter

Mellis: Fullkornskorpor & 1 päron

Middag: Kyckling, potatisklyftor & broccoli. 1 knäcke med skinkost & kaffemjölk. ½ banan

Kvällsfika: Grovt bröd, skinka, keso & te. 1 piggelin

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av himlakropp - 17 april 2010 16:14

Oj vad kul det var på kurserna. Son är så jäkla snyggt MEN svårt att få till det, öva öva och öva lite till ;-) Reggeaton är inte så enkelt det heller, mycket kordination och utmanande rörelser men jävligt coolt. Gäller dock att passa sig så det in...

Av himlakropp - 17 april 2010 10:11

Lördag förmiddag och här sitter jag med nylackade klor. Ska snart klä mig för att åka på 2 kurser. Ska bli jätte kul men jag känner mig väldigt trött och seg. Borde kanske starta lite musik så jag kommer igång lite ;-) ...

Av himlakropp - 16 april 2010 19:18

Inget särskilt hände under dagen, jag försökte hitta på något men alla var upptagna med sitt. Då EL slutat jobba kom hon hit och vi tog oss en promenad, välbehövligt :-) Nu blir det att slappa och ladda lite inför morgondagen, har anmält mig till t...

Av himlakropp - 16 april 2010 08:52

Idag är jag ledig, vaknade klockan sju ändå och hade världens huvudvärk. Som tur är har det gett med sig så det kan bli en bra dag ändå om jag har tur ;-)   Fick just ett mess av Ann och vattnet har tydligen gått och 20 min mellan värkarna. Då är...

Av himlakropp - 15 april 2010 22:00

Stack iväg på lite salsa ikväll ändå, var inte så danssugen men innan lyssnade jag på underbar kubansk salsa och blev riktigt danssugen så det var lyckat. Dansade en massa med Kalle, han var i sitt esse ikväll :-P Nu är jag nyduschad och borde kans...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se