Direktlänk till inlägg 27 mars 2008

Dumma våg

Av himlakropp - 27 mars 2008 11:44

Så var man tränad och duschad för dagen, har vart på ett step-up pass, jätte kul.

Mindre kul att inse att man inte har några muskler och känna sig som en geleklump som skuttar upp och ner men det är väl så det måste vara i början antar jag, det kan ju bara bli bättre liksom ;-P

Vägde mig imorse och den pekade tyvärr uppåt, efter helgens svulleri är det ju inte så konstigt men nu har jag kommit igång med träningen och det känns jätte bra så om jag bara sköter maten nu så borde vågen bli snäll igen.


Vrålhungrig, bäst att ta sig lite lunch nu innan jag ska på jobbet så då säger jag tjingeling för stunden :-P


------


Då jag kom på jobbet stod Magdalena redo för att ta sig an mina ögon.

Hon använde sig av 4 olika skuggor och jag är så otroligt imponerad över hur hon lyckas sudda ut och få så fina mjuka övergångar mellan färgerna.

Lägger in bilder men tyvärr var det svårt att fota bra och göra det tydligt, hade inte kameran med på jobbet så jag fick göra det själv hemma, därav resultatet.

Make-upen är snyggare i verkligheten med andra ord.

 Imorgon ska vi göra samma grej fast då ska hon använda andra färger, kommer bli skitsnyggt ;-)


Har ont i skallen, måste vara vätskebrist, får hinka i mig extra mycket vatten ikväll vilket kommer betyda att jag måste kissa hela natten :-S


------


Huvudvärken är borta, skönt det :-)

Har vart ute typ 30 min med Alice ikväll, var ganska skönt ute, blåser inget nu.

Ska nog ta och lägga mig snart, känner mig trött och jag ska ju iväg på spinning klockan 10 imorgon så då gäller det att vara utvilad :-P

Natti Natti !!!

------------------------------------------------------------------------------------------------


Frukost: Fil, all bran, ½ banan, tranbär, loppfrön & kaffemjölk

Mellis:

Lunch: Lax, potatis, broccoli & 1 morot

Mellis: 1 banan, 1 päron, kaffemjölk

Middag: Kyckling, pasta, svamp. Kaffemjölk & några skummisar

Kvällsfika: Grovt bröd & knäcke med skinka, keso, tomat & te


Dagens motion:

* Step-up 60 min

 
ANNONS
 
sommar2008

sommar2008

27 mars 2008 20:39

Fin sminkning!

Jo ang DVD:n som man fick med ToppHälsa. Jag tyckte den var bra. Blossom är ju så hurtig! Bra att ha när man inte orkar släpa sig till gymet!

Hoppas vågen blir snäll mot dig snart igen! Jag väger mig imorgon och hoppas, som alltid, på ett minus. Håll tummarna!

http://sommar2008.wordpress.com

 
Marie. Hj

Marie. Hj

27 mars 2008 23:12

Va´kul att bli sminkad av någon som verkligen kan. Det blev bra!
Vad duktig du är på att motionera. Jag försöker iallafall ta mina 10 000 steg om dagen, och någon cykeltur (inomhus) i veckan. Jag har Blossoms "back to basic"-dvd. Och den rekomenderar jag. Kostar inte så många kronor på www.cdon.com.
Ha`de gött!

http://www.batgirlsblogg.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av himlakropp - 17 april 2010 16:14

Oj vad kul det var på kurserna. Son är så jäkla snyggt MEN svårt att få till det, öva öva och öva lite till ;-) Reggeaton är inte så enkelt det heller, mycket kordination och utmanande rörelser men jävligt coolt. Gäller dock att passa sig så det in...

Av himlakropp - 17 april 2010 10:11

Lördag förmiddag och här sitter jag med nylackade klor. Ska snart klä mig för att åka på 2 kurser. Ska bli jätte kul men jag känner mig väldigt trött och seg. Borde kanske starta lite musik så jag kommer igång lite ;-) ...

Av himlakropp - 16 april 2010 19:18

Inget särskilt hände under dagen, jag försökte hitta på något men alla var upptagna med sitt. Då EL slutat jobba kom hon hit och vi tog oss en promenad, välbehövligt :-) Nu blir det att slappa och ladda lite inför morgondagen, har anmält mig till t...

Av himlakropp - 16 april 2010 08:52

Idag är jag ledig, vaknade klockan sju ändå och hade världens huvudvärk. Som tur är har det gett med sig så det kan bli en bra dag ändå om jag har tur ;-)   Fick just ett mess av Ann och vattnet har tydligen gått och 20 min mellan värkarna. Då är...

Av himlakropp - 15 april 2010 22:00

Stack iväg på lite salsa ikväll ändå, var inte så danssugen men innan lyssnade jag på underbar kubansk salsa och blev riktigt danssugen så det var lyckat. Dansade en massa med Kalle, han var i sitt esse ikväll :-P Nu är jag nyduschad och borde kans...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se