Direktlänk till inlägg 28 mars 2008

Äntligen fredag

Av himlakropp - 28 mars 2008 12:01

Blev ingen spinning för mig idag, fick besök sent igårkväll så jag kände att jag behövde sova och inte stressa på morgonen.

Var istället ute med Alice en timme nu på förmiddagen och det är så himla otroligt fint väder ute, det finns hopp om att våren är på väg :-P

Nu ska det ätas lunch och sen ska jag ge mig av till jobbet, får se vad Magdalena hittar på åt mig idag hihi

Ikväll har Anita en fest men jag har inte bestämt mig för hur jag ska göra.

Annso ringde igår och ev ska vi bara gå och sätta oss på någon pub för att surra och spana lite men är jag för trött stannar jag hemma.

Imorgon är det oxå fest och utgång då LQ fyller år så det kanske blir lite mycket med två kvällar i rad, jag menar, man är ju ingen ungdom längre :-P


------


Nu ska jag iväg på fest hos Anita, känns jätte kul med tanke på att det är en månad sedan jag var ut och partade med mina kompisar :-P

Inget drickande för min del, jag kör bil som vanligt hihi

Händer nåt kul kommer rapporten imorgon ;-)


------------------------------------------------------------------------------------------------


Frukost: Fil, all bran, ½ banan, tranbär & kaffemjölk

Mellis:

Lunch: Potatis, torsk, grönsaker & sås

Mellis: 1 banan, 1 päron & kaffemjölk

Middag: Pasta, köttfärssås, macka med räkost

Kvällsfika: Godis & nötter


Dagens motion:

* Promenad 60 min

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av himlakropp - 17 april 2010 16:14

Oj vad kul det var på kurserna. Son är så jäkla snyggt MEN svårt att få till det, öva öva och öva lite till ;-) Reggeaton är inte så enkelt det heller, mycket kordination och utmanande rörelser men jävligt coolt. Gäller dock att passa sig så det in...

Av himlakropp - 17 april 2010 10:11

Lördag förmiddag och här sitter jag med nylackade klor. Ska snart klä mig för att åka på 2 kurser. Ska bli jätte kul men jag känner mig väldigt trött och seg. Borde kanske starta lite musik så jag kommer igång lite ;-) ...

Av himlakropp - 16 april 2010 19:18

Inget särskilt hände under dagen, jag försökte hitta på något men alla var upptagna med sitt. Då EL slutat jobba kom hon hit och vi tog oss en promenad, välbehövligt :-) Nu blir det att slappa och ladda lite inför morgondagen, har anmält mig till t...

Av himlakropp - 16 april 2010 08:52

Idag är jag ledig, vaknade klockan sju ändå och hade världens huvudvärk. Som tur är har det gett med sig så det kan bli en bra dag ändå om jag har tur ;-)   Fick just ett mess av Ann och vattnet har tydligen gått och 20 min mellan värkarna. Då är...

Av himlakropp - 15 april 2010 22:00

Stack iväg på lite salsa ikväll ändå, var inte så danssugen men innan lyssnade jag på underbar kubansk salsa och blev riktigt danssugen så det var lyckat. Dansade en massa med Kalle, han var i sitt esse ikväll :-P Nu är jag nyduschad och borde kans...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se