Direktlänk till inlägg 29 mars 2008

För lite sömn

Av himlakropp - 29 mars 2008 10:39

En liten rapport från gårkvällen:

Förfest hos Anita och sen drog vi ner på stan.

Hamnade på ett ställe som va helt okej, ganska ungt men grabbarna i sällskapet är ju inga åldringar direkt haha :-)

Jag såg min nya snygga granne, fy så snygg han är, han svassade omkring där vi satt och var allmänt småflirtig :-P

I alla fall hade vi skoj, surrade, skrattade osv. Jag hade inte tänkt att det skulle bli så sent men Björn som skulle åka med mig eftersom vi nästan bor grannar skulle ju "bara" dricka upp sin kanna med öl som sen blev några till glas haha.

Hemma var jag vid två och då satt jag och surrade på msn till efter tre :S

Vaknade i morse klockan halv nio, jag är helt omöjlig, kan fan inte sova på mogonen och det stör mig.

Nu måste jag sova lite i em för att orka med en till kväll ju :-(


Ska eventuellt ner på stan idag med EL, lär bli en smaskig latte hos Costas isåfall :-P

Nu är det i alla fall en promenad med Alice som gäller, blåser gör det så det känns inge vidare att gå ut, bläää.


Bilder från igår här ovanför ;-)


-------


Stan med EL blev av, lite shopping och sen till Costas.

Vi har en tendens att bara sitta där och njuta av latten som smakar gudomligt.

EL shoppade en väska och 2 par örhängen.

För min del blev det oxå en väska men det fick räcka med det, man kan ju inte sprida pengarna omkring sig hur som helst, ska räcka till hyran oxå :S

Nu ska jag ringa Therese och sen försöka sova nån timme, i alla fall vila så jag orkar med kvällens bravader :-P


 
ANNONS
 
Ingen bild

skånetösen

29 mars 2008 15:32

Va kul ni såg ut o haft!! (Va snygg du e!! gäller bilden på nästa inlägg med!)
Jag e tillbaka efter 4dagars helvete med barnbesök från hell. Nä nu överdriver jag men jag orkar inte med barn på det där hurtfriska sätt som mammor verkar göra. det skreks o gräts o slogs med slev mot kastrull i flera timmar i sträck...hur orkar mammor? blir man döv, blind o dum när man får barn eller? det måste de nästan bli för att inte göra sig olyckliga på de stackarna! tacka vet jag taxar!

 
sommar2008

sommar2008

29 mars 2008 18:45

Du är så snygg på alla bilder? Ser inte alls varför du behöver gå ner i vikt??!

http://sommar2008.wordpress.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av himlakropp - 17 april 2010 16:14

Oj vad kul det var på kurserna. Son är så jäkla snyggt MEN svårt att få till det, öva öva och öva lite till ;-) Reggeaton är inte så enkelt det heller, mycket kordination och utmanande rörelser men jävligt coolt. Gäller dock att passa sig så det in...

Av himlakropp - 17 april 2010 10:11

Lördag förmiddag och här sitter jag med nylackade klor. Ska snart klä mig för att åka på 2 kurser. Ska bli jätte kul men jag känner mig väldigt trött och seg. Borde kanske starta lite musik så jag kommer igång lite ;-) ...

Av himlakropp - 16 april 2010 19:18

Inget särskilt hände under dagen, jag försökte hitta på något men alla var upptagna med sitt. Då EL slutat jobba kom hon hit och vi tog oss en promenad, välbehövligt :-) Nu blir det att slappa och ladda lite inför morgondagen, har anmält mig till t...

Av himlakropp - 16 april 2010 08:52

Idag är jag ledig, vaknade klockan sju ändå och hade världens huvudvärk. Som tur är har det gett med sig så det kan bli en bra dag ändå om jag har tur ;-)   Fick just ett mess av Ann och vattnet har tydligen gått och 20 min mellan värkarna. Då är...

Av himlakropp - 15 april 2010 22:00

Stack iväg på lite salsa ikväll ändå, var inte så danssugen men innan lyssnade jag på underbar kubansk salsa och blev riktigt danssugen så det var lyckat. Dansade en massa med Kalle, han var i sitt esse ikväll :-P Nu är jag nyduschad och borde kans...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se