Direktlänk till inlägg 30 mars 2008

8 timmars sömn på hela helgen, bra jobbat

Av himlakropp - 30 mars 2008 14:30

Man kan ju inte skryta om att man sovit särskilt mycket den här helgen, känner mig ganska slut så jag ska se till att komma i säng tidigt ikväll.

Var ut igår kväll med EL, det var mycket folk ute och var helt okej men inte den roligaste kvällen i mitt liv.

Vi hängde mest med två kill-kompisar till EL.

Min hotta granne va ute oxå, oförskämt snygg, huvva.

Jag la mig halv nio imorse, hur normalt är det då ?

Sen kan jag ju inte sova så bra så halv tolv vaknar jag, suck, I´m a zombie :S

Mat och godis har gått åt helvete, alla rutiner har blivit helt störda men imorgon ska det bli ordning på saker och ting igen, det kan jag lugnt lova :-)


En liten bild på EL och hennes 2 kill kompisar :-)


-------


Å, jag är mer död än levande, tur att man ställt fram klockan så då kan jag lägga mig snart haha

Har inte orkat skriva ner min mat i helgen, slarvat och misskött mig TOTALT, fy fy fyyyyyy så illa..... 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av himlakropp - 17 april 2010 16:14

Oj vad kul det var på kurserna. Son är så jäkla snyggt MEN svårt att få till det, öva öva och öva lite till ;-) Reggeaton är inte så enkelt det heller, mycket kordination och utmanande rörelser men jävligt coolt. Gäller dock att passa sig så det in...

Av himlakropp - 17 april 2010 10:11

Lördag förmiddag och här sitter jag med nylackade klor. Ska snart klä mig för att åka på 2 kurser. Ska bli jätte kul men jag känner mig väldigt trött och seg. Borde kanske starta lite musik så jag kommer igång lite ;-) ...

Av himlakropp - 16 april 2010 19:18

Inget särskilt hände under dagen, jag försökte hitta på något men alla var upptagna med sitt. Då EL slutat jobba kom hon hit och vi tog oss en promenad, välbehövligt :-) Nu blir det att slappa och ladda lite inför morgondagen, har anmält mig till t...

Av himlakropp - 16 april 2010 08:52

Idag är jag ledig, vaknade klockan sju ändå och hade världens huvudvärk. Som tur är har det gett med sig så det kan bli en bra dag ändå om jag har tur ;-)   Fick just ett mess av Ann och vattnet har tydligen gått och 20 min mellan värkarna. Då är...

Av himlakropp - 15 april 2010 22:00

Stack iväg på lite salsa ikväll ändå, var inte så danssugen men innan lyssnade jag på underbar kubansk salsa och blev riktigt danssugen så det var lyckat. Dansade en massa med Kalle, han var i sitt esse ikväll :-P Nu är jag nyduschad och borde kans...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se