Direktlänk till inlägg 31 mars 2008

Sjuk eller bara helt slut ?

Av himlakropp - 31 mars 2008 10:39

Känner mig helt knäckt och det är svårt att säga om det beror på helgens sömnbrist eller om det är någon förkylning som är på G.

La mig strax efter sju igår kväll och steg upp åtta imorse, har legat och slappat på soffan och nu segade jag mig upp hit till datorn men jag kommer nog snart att sega mig tillbaka till soffläget igen :S


Fick en cool bild av Anita som hon fotade i fredags på EL och mig (och lilla Alice är såklart med på ett litet hörn), lägger in den :-)


-------


Blää, det här var oväntat, inte har jag tid att bli sjuk nu heller, jag som ska träna ju :-(

Skit, skit, skit.......


--------


Eftermiddag nu och maten är i magen, orkade inte tänka till vad det gällerm den.

Köpte färdiga pannkakor så att grabben skulle få sig lite mat och jag åt samma som han, inte särskilt gott och inte nyttigt heller :S

Nä nu ska jag lägga mig i soffan igen, vill sova sova sova :-(


------------------------------------------------------------------------------------------------


Frukost: Fil, all bran, ½ banan, & tranbär

Mellis:

Lunch: Pasta & köttfärs. 2 knäcke, fullkornsskorpor

Mellis:

Middag: Pannkaka, sylt & glass

Kvällsfika: Mackor med räkost & te. Glass & japp

 
ANNONS
 
Ingen bild

skåne atjo tösen

31 mars 2008 11:52

å då kan vi känna oss hängiga o sjuka ihop...ont i skallen o hals o värk i kropp...usch så fel när solen lyser o vildgrader ute...detta kräver kaffe me mkt mjölk o choklad...

 
Marie. Hj

Marie. Hj

31 mars 2008 15:41

Hoppas det inte blir något mer av det...
I vilket fall så får vi hoppas att du snart är på G igen.
Kram

http://www.batgirlsblogg.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av himlakropp - 17 april 2010 16:14

Oj vad kul det var på kurserna. Son är så jäkla snyggt MEN svårt att få till det, öva öva och öva lite till ;-) Reggeaton är inte så enkelt det heller, mycket kordination och utmanande rörelser men jävligt coolt. Gäller dock att passa sig så det in...

Av himlakropp - 17 april 2010 10:11

Lördag förmiddag och här sitter jag med nylackade klor. Ska snart klä mig för att åka på 2 kurser. Ska bli jätte kul men jag känner mig väldigt trött och seg. Borde kanske starta lite musik så jag kommer igång lite ;-) ...

Av himlakropp - 16 april 2010 19:18

Inget särskilt hände under dagen, jag försökte hitta på något men alla var upptagna med sitt. Då EL slutat jobba kom hon hit och vi tog oss en promenad, välbehövligt :-) Nu blir det att slappa och ladda lite inför morgondagen, har anmält mig till t...

Av himlakropp - 16 april 2010 08:52

Idag är jag ledig, vaknade klockan sju ändå och hade världens huvudvärk. Som tur är har det gett med sig så det kan bli en bra dag ändå om jag har tur ;-)   Fick just ett mess av Ann och vattnet har tydligen gått och 20 min mellan värkarna. Då är...

Av himlakropp - 15 april 2010 22:00

Stack iväg på lite salsa ikväll ändå, var inte så danssugen men innan lyssnade jag på underbar kubansk salsa och blev riktigt danssugen så det var lyckat. Dansade en massa med Kalle, han var i sitt esse ikväll :-P Nu är jag nyduschad och borde kans...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se