Direktlänk till inlägg 2 april 2008

Same shit

Av himlakropp - 2 april 2008 08:27

Same shit som igår, nu är jag riktigt less, jag brukar inte vara den som ligger i feber flera dagar ju :-(

Grabben har sovmorron idag så han börjar klockan nio, skönt att slippa stressa men nu är det snart dax att börja ge sig av.

Jag tittar säkert in här senare under dagen och beklagar mig ;-)


-------


Lägger in en bild på lilla Alice då hon var ca 10 veckor :-)

Snutt-i-snutt !


------


Att vara singel är helt okej, att vara ensam mamma varannan vecka är oxå helt okej men just nu när jag verkligen mår skit känns det som att det skulle underlätta så otroligt mycket om man var två istället för en.

Lämna och hämta på skolan, handla, fixa mat, en hund som är totalt understimulerad av att matte inte orkat vara ute på långpromenad, en lägenhet som är helt igengrusad och dammråttor som slåss om utrymme på golvet med hårtussar, ett berg med disk som bara blir större och större.

Där ligger man då mitt i alltihop i soffan med värdens värk och feber och orkar inte göra ett jävla piss....DÅ är han verkligen efterlängtad, mannen i mitt liv, Mr 2008, när ska han dyka upp ? Ho ho, var är du ????  *eko*

Nä, skämt å sido, så jävla desperat är jag inte men just nu skulle jag behöva ett hembiträde ;-P 
ANNONS
 
sommar2008

sommar2008

2 april 2008 20:59

Men ouuuiii vad söt din lilla voffa var!! Å man blir helt valpsjuk när man ser såna bilder!

Stackare som är sjuk. Och vad trist att du inte har någon som tar hand om dig. Men det ordnar sig - rätt som det är dyker Mr Right upp! :)

http://sommar2008.wordpress.com

 
BeaTris

BeaTris

3 april 2008 07:18

Det där känner jag igen, varför blir man som sjukast den veckan man har barnen?? Hoppas du snart mår bättre :)

http://beatris.bloggagratis.se

 
Ingen bild

skånetösen

3 april 2008 15:31

guuu vilken sötnos! varför måste de bli större?
ett hembiträde vore great, ska vi dela på´n?

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av himlakropp - 17 april 2010 16:14

Oj vad kul det var på kurserna. Son är så jäkla snyggt MEN svårt att få till det, öva öva och öva lite till ;-) Reggeaton är inte så enkelt det heller, mycket kordination och utmanande rörelser men jävligt coolt. Gäller dock att passa sig så det in...

Av himlakropp - 17 april 2010 10:11

Lördag förmiddag och här sitter jag med nylackade klor. Ska snart klä mig för att åka på 2 kurser. Ska bli jätte kul men jag känner mig väldigt trött och seg. Borde kanske starta lite musik så jag kommer igång lite ;-) ...

Av himlakropp - 16 april 2010 19:18

Inget särskilt hände under dagen, jag försökte hitta på något men alla var upptagna med sitt. Då EL slutat jobba kom hon hit och vi tog oss en promenad, välbehövligt :-) Nu blir det att slappa och ladda lite inför morgondagen, har anmält mig till t...

Av himlakropp - 16 april 2010 08:52

Idag är jag ledig, vaknade klockan sju ändå och hade världens huvudvärk. Som tur är har det gett med sig så det kan bli en bra dag ändå om jag har tur ;-)   Fick just ett mess av Ann och vattnet har tydligen gått och 20 min mellan värkarna. Då är...

Av himlakropp - 15 april 2010 22:00

Stack iväg på lite salsa ikväll ändå, var inte så danssugen men innan lyssnade jag på underbar kubansk salsa och blev riktigt danssugen så det var lyckat. Dansade en massa med Kalle, han var i sitt esse ikväll :-P Nu är jag nyduschad och borde kans...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se