Direktlänk till inlägg 3 april 2008

När vänder skiten ?

Av himlakropp - 3 april 2008 10:14

Fruktansvärt less, kan man bli mer less än så här, jag bara undrar ?

Jag brukar sällan ha feber och har jag det varar det i typ 1 dag bara, nu är jag inne på 4:e dagen :S

Igår sov jag iofs "bara" på eftermiddagen så om det ska gå åt rätt håll borde jag inte behöva sova alls idag då, fast just nu känns det omöjligt för huvet värker, kroppen skriker och ögonen hänger, vilken vacker syn man måste vara.

Hur kul är det att ha världens snyggaste granne och vara så risig som jag just nu ?

Jag menar, så fort jag ska ut med Alice oroar jag mig för att jag ska möta han just då, för det skulle ju vara just så typiskt att han skulle få se mig med  kråkbo-hår, ögon som streck med stora påsar under, rödnäst och smutisga kläder, säkert en stank oxå som inte är att leka med :S

Nackdelen med att ha en snygging i samma trappuppgång men jag tror ändå att fördelarna överväger ;-)

Nu när jag ändå är inne på killsnack så måste jag berätta att jag just pratat med "A" på msn, en kille som jag typ dejtade ½ år men han hade lite svårt med det faktum att jag har barn så han kände att det inte kan bli nåt seriöst men han ville ändå gärna fortsätta ses.

Då satte jag stopp för att jag vill inte slösa bort tid på någon som inte vill samma sak som mig.

Jag frågade i alla fall hur det var och han svarade "det är så där, skulle ljuga om jag sa att jag inte saknade dig"

Sen fortsatte han i stil med att "men livet går vidare" bla bla bla

Killar är svåra att förstå sig på :S
 
ANNONS
 
Ingen bild

skånetösen kategorisk o förkyld sur

3 april 2008 15:29

usch ja vadar fram bland snytpapper o nyser som kycklingarna i din serie o mitt huvud känns som en ballong...fy f-n för vår förkylningar...
killar är inkonsekventa o har kort minne eftersom de tänker me 2 huvuden...

 
Marie. Hj

Marie. Hj

3 april 2008 22:02

Ja det är väl inte helt fel att ha något snyggt att vila ögonen på...
Krya på dig nu och hoppas att du blir bra fort!
Kram

http://www.batgirlsblogg.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av himlakropp - 17 april 2010 16:14

Oj vad kul det var på kurserna. Son är så jäkla snyggt MEN svårt att få till det, öva öva och öva lite till ;-) Reggeaton är inte så enkelt det heller, mycket kordination och utmanande rörelser men jävligt coolt. Gäller dock att passa sig så det in...

Av himlakropp - 17 april 2010 10:11

Lördag förmiddag och här sitter jag med nylackade klor. Ska snart klä mig för att åka på 2 kurser. Ska bli jätte kul men jag känner mig väldigt trött och seg. Borde kanske starta lite musik så jag kommer igång lite ;-) ...

Av himlakropp - 16 april 2010 19:18

Inget särskilt hände under dagen, jag försökte hitta på något men alla var upptagna med sitt. Då EL slutat jobba kom hon hit och vi tog oss en promenad, välbehövligt :-) Nu blir det att slappa och ladda lite inför morgondagen, har anmält mig till t...

Av himlakropp - 16 april 2010 08:52

Idag är jag ledig, vaknade klockan sju ändå och hade världens huvudvärk. Som tur är har det gett med sig så det kan bli en bra dag ändå om jag har tur ;-)   Fick just ett mess av Ann och vattnet har tydligen gått och 20 min mellan värkarna. Då är...

Av himlakropp - 15 april 2010 22:00

Stack iväg på lite salsa ikväll ändå, var inte så danssugen men innan lyssnade jag på underbar kubansk salsa och blev riktigt danssugen så det var lyckat. Dansade en massa med Kalle, han var i sitt esse ikväll :-P Nu är jag nyduschad och borde kans...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se