Direktlänk till inlägg 21 april 2008

Nu gäller det...

Av himlakropp - 21 april 2008 09:18

Vaknade som en tvättäkta viktväktare imorse, här ska det räknas points minsann :-P

Är less på mig själv och nu vill jag komma igång igen, jag mår så mycket bättre då jag äter bra och har någorlunda kontroll.


Idag har jag ett möte som jag ska på sen blir det jobb och ikväll ska jag faktiskt träffa "J"

Vi ska ut och gå eller kanske se en film, vem vet, kanske blir det både och :-)

Har inte träffats på en vecka så det känns lite spännande hehe


------


Pointsen har gått bra än så länge, dock bara eftermiddag än men jag ska ju träffa "J" så då kommer det inte bli något snarr :-)


Jag har såååå ont i en tand, har tandläkartid om en månad men fortsätter det så här måste jag försöka komma tidigare, aj aj :-(


Jag har blivit kär :-D

Inte i "J" dock haha, nä, jag är kär i "Sean John" ;-)

Har gått och trånat efter honom på jobbet flera veckor nu men idag kunde jag bara inte stå emot, had to buy him :-P

Jag talar alltså om en parfym, den heter "unforgivable woman" och märket är "Sean John", fy fan så underbar den är.

Då den kom tyckte jag den var mesig men nu är det min nya kärlek hihi

------------------------------------------------------------------------------------------------


Frukost: Fil, all bran, ½ banan & tranbär. Kaffemjölk

Mellis:

Lunch: Canelloni

Mellis: ½ latte

Middag: Pasta & kyckling. Kaffemjölk

Kvällsfika:

 
ANNONS
 
Ingen bild

skånetösen

22 april 2008 15:35

å va kul med ny parfym, har varit o sniffat o sniffat men inte hittat nån än...den där tex har ja helt missat! lycka till på dejten, ha så kul! hoppas tandsingen besinnar sig o slutar värka!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av himlakropp - 17 april 2010 16:14

Oj vad kul det var på kurserna. Son är så jäkla snyggt MEN svårt att få till det, öva öva och öva lite till ;-) Reggeaton är inte så enkelt det heller, mycket kordination och utmanande rörelser men jävligt coolt. Gäller dock att passa sig så det in...

Av himlakropp - 17 april 2010 10:11

Lördag förmiddag och här sitter jag med nylackade klor. Ska snart klä mig för att åka på 2 kurser. Ska bli jätte kul men jag känner mig väldigt trött och seg. Borde kanske starta lite musik så jag kommer igång lite ;-) ...

Av himlakropp - 16 april 2010 19:18

Inget särskilt hände under dagen, jag försökte hitta på något men alla var upptagna med sitt. Då EL slutat jobba kom hon hit och vi tog oss en promenad, välbehövligt :-) Nu blir det att slappa och ladda lite inför morgondagen, har anmält mig till t...

Av himlakropp - 16 april 2010 08:52

Idag är jag ledig, vaknade klockan sju ändå och hade världens huvudvärk. Som tur är har det gett med sig så det kan bli en bra dag ändå om jag har tur ;-)   Fick just ett mess av Ann och vattnet har tydligen gått och 20 min mellan värkarna. Då är...

Av himlakropp - 15 april 2010 22:00

Stack iväg på lite salsa ikväll ändå, var inte så danssugen men innan lyssnade jag på underbar kubansk salsa och blev riktigt danssugen så det var lyckat. Dansade en massa med Kalle, han var i sitt esse ikväll :-P Nu är jag nyduschad och borde kans...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se