Direktlänk till inlägg 22 april 2008

Stella McCartney solisar

Av himlakropp - 22 april 2008 15:52

Idag känner jag mig som en "glamm-tjej" :-D

Var på stan med Ann och vi lunchade ihop, det blev indisk buffe, smakade supergott :-P

Nu är det ju inte buffen som gör att jag känner mig otroligt glammig idag hihi, nä, jag har köpt ett par solisar :-P

Supersnygga tycker jag men smakar det så kostar det, det var "StellaMcCartney" och då får man väl räkna med att priset är lite högre men jag känner mig glamourös då jag använder dem och det är så jag vill känna ;-)

Såg Victoria Silverstedt på tv för ett tag sedan och hon hade så sjukt snygga solisar och det var sådana som jag  egentligen var ute efter men jag tyckte inte att jag kunde hitta några liknande som passade på mig.


Ikväll blir det salsakurs, ååå va kul :-P

Senare ikväll kommer "J", han var ju här igår oxå, då såg vi en film, var en komedi men jag minns inte vad den hette :-S

Mysigt var det i alla fall ;-)

Vd vi hittar på ikväll vet jag inte, kanske det är nåt bra på tv eller så sitter vi bara och pratar :-)


Jag sitter och funderar på om jag ska testa GI-metoden ett tag, lite variation, känner mig inte så sugen på att räkna points :-S

Ska fundera lite till, har du ätit efter GI och vad tyckte du om det ?


------------------------------------------------------------------------------------------------


Frukost:

Mellis:

Lunch: Indisk buffe

Mellis: 1 fullkornsskorpa & kaffemjölk

Middag: Biff, potatis, morötter & 1/4 avokado

Kvällsfika:
 
ANNONS
 
Annica

Annica

22 april 2008 20:32

Hur går det med viktnedgången? Jag tittar in lite då och då och kollar läget. Jag "kämpar" jag också... Försöker undvika rent socker bara. Inget VV. Pinsamt att väga sig inför andra! Kom på mig själv idag med att äta upp barnens choklad! Vilket är bäst: en tjock mamma eller hål i barnens tänder? Svar: tjock mamma!

http://www.annicapannicka.bloggagratis.se

 
Annica

Annica

22 april 2008 22:09

Nu har jag länkat dig! Men ska jag kalla dig Louise eller himlakropp på länken?

http://www.annicapannicka.bloggagratis.se

 
Ingen bild

skånetösen

23 april 2008 13:19

ascoola!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av himlakropp - 17 april 2010 16:14

Oj vad kul det var på kurserna. Son är så jäkla snyggt MEN svårt att få till det, öva öva och öva lite till ;-) Reggeaton är inte så enkelt det heller, mycket kordination och utmanande rörelser men jävligt coolt. Gäller dock att passa sig så det in...

Av himlakropp - 17 april 2010 10:11

Lördag förmiddag och här sitter jag med nylackade klor. Ska snart klä mig för att åka på 2 kurser. Ska bli jätte kul men jag känner mig väldigt trött och seg. Borde kanske starta lite musik så jag kommer igång lite ;-) ...

Av himlakropp - 16 april 2010 19:18

Inget särskilt hände under dagen, jag försökte hitta på något men alla var upptagna med sitt. Då EL slutat jobba kom hon hit och vi tog oss en promenad, välbehövligt :-) Nu blir det att slappa och ladda lite inför morgondagen, har anmält mig till t...

Av himlakropp - 16 april 2010 08:52

Idag är jag ledig, vaknade klockan sju ändå och hade världens huvudvärk. Som tur är har det gett med sig så det kan bli en bra dag ändå om jag har tur ;-)   Fick just ett mess av Ann och vattnet har tydligen gått och 20 min mellan värkarna. Då är...

Av himlakropp - 15 april 2010 22:00

Stack iväg på lite salsa ikväll ändå, var inte så danssugen men innan lyssnade jag på underbar kubansk salsa och blev riktigt danssugen så det var lyckat. Dansade en massa med Kalle, han var i sitt esse ikväll :-P Nu är jag nyduschad och borde kans...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se