Direktlänk till inlägg 23 april 2008

Glassa i solen

Av himlakropp - 23 april 2008 11:40

Vilken sol det är ute idag, jag blev till och med svettig då jag var ute med alice :-P

Svårt att veta hur man ska klä sig, jag har ingen bra vårjacka, vill ha en svart skinnjacka men jag har inte hittat någon som passat mig än.

Nu ska jag ner på stan och träffa Annso, vi ska väl glassa oss i solen och spana lite på folk.

Ska även se om jag hittar någon bra bok om GI, är fortfarande lite sugen på testa det :-)


-------


Så där jah, då har man kommit hem från stan, ännu fattigare än vad jag redan var igår efter min solbrills-rush :-S

Jag och Annso hade vart hos "Costas" och druckit latte då vi passerade en av butikerna i stan och det liksom var nåt som bara sög in oss i butiken.

Där inne var det en fröjd att vara, underbara vårkläder i glada färger, våren ÄR här :-D

Jag hittade en skinnjacka som jag blev helt kär i, visst den kanske är lite liten om jag ska ha en kofta under och kunna dra igen den men det SKITER jag i ;-) hihi

Blev även en fin klänning med svart botten och små vita prickar, jätte söt och till skinnjackan var den läcker, kul då sött möter coolt :-P

Sen var vi och kikade in lite böcker, jag köpte en bok om GI och GI-mat, det kommer att bli så att jag ska testa det men jag har inte bestämt mig för då jag ska köra igång.

Ska väl läsa lite ur boken ikväll så får jag ta beslutet då :-)

Sen satte vi oss på torget i solen med varsin glass, surrade, spanade runt lite och hade det härligt.

Nu är man då hemma och jag funderar på om jag ska fota dagens inköp :-P


------------------------------------------------------------------------------------------------


Frukost: --

Mellis: --

Lunch: Fil, all bran, ½ banan & tranbär. kaffemjölk

Mellis: Glass & latte

Middag: Canelloni

Kvällsfika:

 
ANNONS
 
herrmoberg

herrmoberg

23 april 2008 13:11

Rösta gärna på min kommunslogantävling på min blogg .

http://herrmoberg.bloggagratis.se

 
Ingen bild

skånetösen

23 april 2008 13:20

hört mkt bra om gi , lite svårt bara o undvika kolhydrater...potatis, pasta, ris o bröd...

 
Annica

Annica

23 april 2008 21:40

Jag var lite inne på GI ett tag, men när jag såg att 2 kg dinkelmjöl kostade 55 spänn la jag ner det! Försöker mig på tallriksmodellen och att undvika rent socker. Lite svårt när äldste sonens kvarglömda lördagsgodis frestar i skåpet...

http://www.annicapannicka.bloggagratis.se

 
camilla

camilla

24 april 2008 08:32

Ja jag har oxå varit inne på den iden att testa gi men tror det blir svårt när man är van att VV-ta.Jag tänkte hela tiden på att åhh nu får jag i mig si och så många points.....=/ För man får ju äta grädde nötter och andra feta produkter. Så nä för mig funkar det inte.
Och jaa vill se kort på sakerna du köpte i går.....=))
Ha en bra dag
Kram

http://www.hallonpajen.wordpress.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av himlakropp - 17 april 2010 16:14

Oj vad kul det var på kurserna. Son är så jäkla snyggt MEN svårt att få till det, öva öva och öva lite till ;-) Reggeaton är inte så enkelt det heller, mycket kordination och utmanande rörelser men jävligt coolt. Gäller dock att passa sig så det in...

Av himlakropp - 17 april 2010 10:11

Lördag förmiddag och här sitter jag med nylackade klor. Ska snart klä mig för att åka på 2 kurser. Ska bli jätte kul men jag känner mig väldigt trött och seg. Borde kanske starta lite musik så jag kommer igång lite ;-) ...

Av himlakropp - 16 april 2010 19:18

Inget särskilt hände under dagen, jag försökte hitta på något men alla var upptagna med sitt. Då EL slutat jobba kom hon hit och vi tog oss en promenad, välbehövligt :-) Nu blir det att slappa och ladda lite inför morgondagen, har anmält mig till t...

Av himlakropp - 16 april 2010 08:52

Idag är jag ledig, vaknade klockan sju ändå och hade världens huvudvärk. Som tur är har det gett med sig så det kan bli en bra dag ändå om jag har tur ;-)   Fick just ett mess av Ann och vattnet har tydligen gått och 20 min mellan värkarna. Då är...

Av himlakropp - 15 april 2010 22:00

Stack iväg på lite salsa ikväll ändå, var inte så danssugen men innan lyssnade jag på underbar kubansk salsa och blev riktigt danssugen så det var lyckat. Dansade en massa med Kalle, han var i sitt esse ikväll :-P Nu är jag nyduschad och borde kans...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se