Direktlänk till inlägg 24 april 2008

Inget mattegeni direkt

Av himlakropp - 24 april 2008 14:39

Äntligen hemma!!!

Jag har vart på arbetsförmedlingen hela dagen och gjort ett arbetspsykologiskt test. Det var 19 olika uppgifter och de gick på tid, gissa om man kände sig stressad.

Matten var värst, huvva, där är man verkligen inget geni.

Jag har använt miniräknare sen jag gick ut skolan så att börja räkna på papper kändes ovant.

Ska bli intressant att få resultaten, tror dock att det inte det kommer att komma några överaskningar som att jag skulle passa att jobba som grävmaskinist eller bilmekaniker hehe.


Jag känner hur jag taggar inför GI mer och mer. Har läst lite ur boken jag köpte igår. Där står det att GI indelas i tre faser.

Under fas 1 undviker man kolhydrater helt och det gör man mellan 1-4 veckor.

Fas 2 är då man introducerar kolhydrater sakta men bara de med lågt GI.

Fas 3 är då man äter kolhydrater till de flesta/alla måltider men där oxå bara kolhydrater med lågt GI såklart.


Jag kommer inte att utesluta kolhydraterna helt, tänkte mig att jag skulle försöka äta kolhydrater bara vid en måltid under dagen.

Innan jag kör igång känns det ändå som att jag behöver läsa på lite mer, vill ju veta vad det är jag sysslar med :-)


Ikväll ska "J" komma, känns som att vårt dejtande har kommit igång ordentligt nu och jag måste erkänna att jag tycker mer och mer om honom ;-)


Ska försöka fota gårdagens inköp nu :-P


-----


NU har jag fotat, men jag måste säga att skinnjackan gör sig inte lika bra på bild som den gör i verkligheten.

Kanske dyker det upp nån bild då jag har den på mig, får väl se hur det blir med den saken :-)


 
ANNONS
 
Ingen bild

skånetösen

24 april 2008 19:20

är den nyinköpt? cool...

 
Annica

Annica

24 april 2008 19:54

Snygg jacka! Sån hade jag när jag var 16 (men hur gammal ÄR jag egentligen, herreguuuud!), men gav bort den till min 18-åriga kusin nyligen. Snygg klänning! Lycka till ikväll!

http://www.annicapannicka.bloggagratis.se

 
Marie. Hj

Marie. Hj

24 april 2008 21:27

Både jackan och klänningen är snygga!
Det är så kul att läsa om dejtingen, hoppas att ni får det trevligt ikväll :)

http://www.batgirlsblogg.blogspot.com

 
camilla

camilla

25 april 2008 08:07

Snyggt!!

http://www.hallonpajen.wordpress.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av himlakropp - 17 april 2010 16:14

Oj vad kul det var på kurserna. Son är så jäkla snyggt MEN svårt att få till det, öva öva och öva lite till ;-) Reggeaton är inte så enkelt det heller, mycket kordination och utmanande rörelser men jävligt coolt. Gäller dock att passa sig så det in...

Av himlakropp - 17 april 2010 10:11

Lördag förmiddag och här sitter jag med nylackade klor. Ska snart klä mig för att åka på 2 kurser. Ska bli jätte kul men jag känner mig väldigt trött och seg. Borde kanske starta lite musik så jag kommer igång lite ;-) ...

Av himlakropp - 16 april 2010 19:18

Inget särskilt hände under dagen, jag försökte hitta på något men alla var upptagna med sitt. Då EL slutat jobba kom hon hit och vi tog oss en promenad, välbehövligt :-) Nu blir det att slappa och ladda lite inför morgondagen, har anmält mig till t...

Av himlakropp - 16 april 2010 08:52

Idag är jag ledig, vaknade klockan sju ändå och hade världens huvudvärk. Som tur är har det gett med sig så det kan bli en bra dag ändå om jag har tur ;-)   Fick just ett mess av Ann och vattnet har tydligen gått och 20 min mellan värkarna. Då är...

Av himlakropp - 15 april 2010 22:00

Stack iväg på lite salsa ikväll ändå, var inte så danssugen men innan lyssnade jag på underbar kubansk salsa och blev riktigt danssugen så det var lyckat. Dansade en massa med Kalle, han var i sitt esse ikväll :-P Nu är jag nyduschad och borde kans...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se