Direktlänk till inlägg 25 april 2008

Liten tjejfest ikväll

Av himlakropp - 25 april 2008 12:39

Hos mig tvättas det för fullt, sen ska jag och alice ta oss en promenad i solen till affären, har några grejer som jag behöver köpa hem.


Egentligen skulle jag träffa Kristina i em men nu hinner vi inte det vilket betyder att jag inte hinner träffa henne innan hon åker till LA, hon har träffat en kille därifrån så nu flyttar hon, IMORGON .

Vilket äventyr för henne, sagt upp sig från jobben här och sagt upp lägenheten, jag hoppas att det kommer gå bra för henne där och att de kan göra varandra lyckliga :-)


Ikväll är jag bjuden på en liten tjejfest hos Anita, hon skulle visst ordna nåt tilltugg så hon vill att vi har ett litet hål i magen som vi kan fylla, kan ju inte va så svårt :-D  haha

Sen ska jag möta upp Teresa & Hans ute på stan och vi går väl dit vi vart de senaste fredagarna, jag och Teresa ska göra se om vi har bättre lycka med "tumm-tricket" ikväll haha


Hur var min dejt igårkväll då ? Jo, den var bra :-P

Eftersom att vi bor på samma område möttes vi halvvägs och så tog vi oss en långpromenad.

Det var jätteskönt, först tyckte jag att det var kallt och ville bara hem igen men sen blev det varmare då vi gått ett tag.

Väl hemma hos mig så parkerade vi oss i soffan och slökollade lite på tv, var skönt att bara slappa :-)


Nä nu kallar tvättstugan på mig, bäst att ta hande om det sista och sen ge mig ut i solen :-P


 -----


Jag har haft EL här på besök och vi satt ute på min altan och drack kaffe, så himmla skönt med sol ju :-P

Strax innan EL kom passerade min assnygga granne, vi hälsade på varandra hihi

Borde vara olagligt att få gå omkring och vara så snygg ;-)


Nu ska jag väl ta mig en dusch och fräscha till mig så jag kan åka till Anita :-)

Ha en bra kväll på er allihopa :-P
 
ANNONS
 
Marie. Hj

Marie. Hj

25 april 2008 16:51

Ha´de så kul ikväll! För oss här hemma blir det grillat och lite vitt vin :)

http://www.batgirlsblogg.blogspot.com

 
Ingen bild

skånetösen

26 april 2008 13:08

hihi det är förbjudet att vara för snygg tror ja har läst det nån stans...

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av himlakropp - 17 april 2010 16:14

Oj vad kul det var på kurserna. Son är så jäkla snyggt MEN svårt att få till det, öva öva och öva lite till ;-) Reggeaton är inte så enkelt det heller, mycket kordination och utmanande rörelser men jävligt coolt. Gäller dock att passa sig så det in...

Av himlakropp - 17 april 2010 10:11

Lördag förmiddag och här sitter jag med nylackade klor. Ska snart klä mig för att åka på 2 kurser. Ska bli jätte kul men jag känner mig väldigt trött och seg. Borde kanske starta lite musik så jag kommer igång lite ;-) ...

Av himlakropp - 16 april 2010 19:18

Inget särskilt hände under dagen, jag försökte hitta på något men alla var upptagna med sitt. Då EL slutat jobba kom hon hit och vi tog oss en promenad, välbehövligt :-) Nu blir det att slappa och ladda lite inför morgondagen, har anmält mig till t...

Av himlakropp - 16 april 2010 08:52

Idag är jag ledig, vaknade klockan sju ändå och hade världens huvudvärk. Som tur är har det gett med sig så det kan bli en bra dag ändå om jag har tur ;-)   Fick just ett mess av Ann och vattnet har tydligen gått och 20 min mellan värkarna. Då är...

Av himlakropp - 15 april 2010 22:00

Stack iväg på lite salsa ikväll ändå, var inte så danssugen men innan lyssnade jag på underbar kubansk salsa och blev riktigt danssugen så det var lyckat. Dansade en massa med Kalle, han var i sitt esse ikväll :-P Nu är jag nyduschad och borde kans...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se