Direktlänk till inlägg 26 april 2008

Vad händer ikväll

Av himlakropp - 26 april 2008 16:21

Måste väl börja med att berätta om gårkvällen som började hemma hos Anita.

Vi var några tjejer som var bjudna dit och vi åt gott tilltug och surrade väl som bara tjejer kan ;-)

Sen lämnade jag damerna och åkte till stan för att träffa Hans & Teresa.

Lite senare kom även Annso. Kvällen var trevlig och det blev en hel del skratt och flams som vanligt ;-P

En hårdrockskille kom fram och började surra och så visade det sig att vi gått samma skola och växt upp i samma håla haha

Han tillhörde "värstingarna", själv var jag bara en nörd hihi


Idag har jag vart på stan med EL & Hans, han skulle köpa kläder och behövde smakråd av oss :-)

Hans garderob blev i alla fall 4 plagg rikare ;-)

Min och EL:s blev visst oxå nåt plagg rikare, svårt att låta bli att handla, jag ska fan lämna kortet hemma nästa gång jag ska på stan :-S


Nu måste jag sova ett tag om jag ska orka med kvällens bravader hihi ;-)


 
ANNONS
 
Annica

Annica

26 april 2008 22:08

När jag gick i 7:an var det en långhårig hårdrockskille i 9:an med håliga stretchjeans och Metallicatröjor som var kär i mig! Han var jättesöt men jag var livrädd för honom så det blidde inget mellan oss! Ha! Ha! När jag var 7-8 år var jag livrädd för alla killar med jeansjackor som det stod KISS på! Trodde de var farliga... :-)

http://www.annicapannicka.bloggagratis.se

 
Ingen bild

skånetösen

27 april 2008 09:11

shopping makes the world go around...

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av himlakropp - 17 april 2010 16:14

Oj vad kul det var på kurserna. Son är så jäkla snyggt MEN svårt att få till det, öva öva och öva lite till ;-) Reggeaton är inte så enkelt det heller, mycket kordination och utmanande rörelser men jävligt coolt. Gäller dock att passa sig så det in...

Av himlakropp - 17 april 2010 10:11

Lördag förmiddag och här sitter jag med nylackade klor. Ska snart klä mig för att åka på 2 kurser. Ska bli jätte kul men jag känner mig väldigt trött och seg. Borde kanske starta lite musik så jag kommer igång lite ;-) ...

Av himlakropp - 16 april 2010 19:18

Inget särskilt hände under dagen, jag försökte hitta på något men alla var upptagna med sitt. Då EL slutat jobba kom hon hit och vi tog oss en promenad, välbehövligt :-) Nu blir det att slappa och ladda lite inför morgondagen, har anmält mig till t...

Av himlakropp - 16 april 2010 08:52

Idag är jag ledig, vaknade klockan sju ändå och hade världens huvudvärk. Som tur är har det gett med sig så det kan bli en bra dag ändå om jag har tur ;-)   Fick just ett mess av Ann och vattnet har tydligen gått och 20 min mellan värkarna. Då är...

Av himlakropp - 15 april 2010 22:00

Stack iväg på lite salsa ikväll ändå, var inte så danssugen men innan lyssnade jag på underbar kubansk salsa och blev riktigt danssugen så det var lyckat. Dansade en massa med Kalle, han var i sitt esse ikväll :-P Nu är jag nyduschad och borde kans...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se