Direktlänk till inlägg 27 april 2008

Gårkvällens bravader

Av himlakropp - 27 april 2008 18:09

Här kommer en kort återberättelse av gårkvällen :

Mötte upp Teresa & Hans och sen följdes vi till CC, köade typ 45 minuter, var hur mycket folk som helst, lönehelg så det var ju inte så konstigt.

Hans försvann med någon brud och Teresa och jag satte oss vid ett bord för att surra och kolla lite på allt folk,

en och annan "kändis" dök upp så det var kul men sen blev vi jävligt less och smet iväg på det stället vi var i fredags, var inte så mycket roligare där.

Man blir ganska trött av att vara ute och roa sig två kvällar i rad ;-)

Sen kom "J" till mig på natten och idag har vi bara slappat.

Just nu är han hemma hos sig men kommer klockan sju, då ska vi hyra film och fortsätta slappa haha, slappisarna :-D


Ska se om jag har några roliga bilder från helgen att slänga in här.

1. Jag & Hans

2. Teresa & jag

3. Annso & Anita


Trevlig kväll ;-P

 
ANNONS
 
Ingen bild

skånetösen

28 april 2008 14:24

såg ut som ni hade kul! nåt säger mig att du är en rocktjej... ; )

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av himlakropp - 17 april 2010 16:14

Oj vad kul det var på kurserna. Son är så jäkla snyggt MEN svårt att få till det, öva öva och öva lite till ;-) Reggeaton är inte så enkelt det heller, mycket kordination och utmanande rörelser men jävligt coolt. Gäller dock att passa sig så det in...

Av himlakropp - 17 april 2010 10:11

Lördag förmiddag och här sitter jag med nylackade klor. Ska snart klä mig för att åka på 2 kurser. Ska bli jätte kul men jag känner mig väldigt trött och seg. Borde kanske starta lite musik så jag kommer igång lite ;-) ...

Av himlakropp - 16 april 2010 19:18

Inget särskilt hände under dagen, jag försökte hitta på något men alla var upptagna med sitt. Då EL slutat jobba kom hon hit och vi tog oss en promenad, välbehövligt :-) Nu blir det att slappa och ladda lite inför morgondagen, har anmält mig till t...

Av himlakropp - 16 april 2010 08:52

Idag är jag ledig, vaknade klockan sju ändå och hade världens huvudvärk. Som tur är har det gett med sig så det kan bli en bra dag ändå om jag har tur ;-)   Fick just ett mess av Ann och vattnet har tydligen gått och 20 min mellan värkarna. Då är...

Av himlakropp - 15 april 2010 22:00

Stack iväg på lite salsa ikväll ändå, var inte så danssugen men innan lyssnade jag på underbar kubansk salsa och blev riktigt danssugen så det var lyckat. Dansade en massa med Kalle, han var i sitt esse ikväll :-P Nu är jag nyduschad och borde kans...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se