Direktlänk till inlägg 28 april 2008

En seg måndag

Av himlakropp - 28 april 2008 16:43

Fy fan vad trött och seg jag är, känner mig sliten :-S

Ont i tanden som satan, borde ringa tandläkaren, har ju vart så här i 2 veckor nu och inte blivit bra av sig själv så det är lika bra att försöka få en ny tidigare tid, bläää.

 Jobbat idag och där kändes allt oxå bara segt, ska försöka komma isäng tidigt känner jag och hoppas på att morgondagen är en bättre dag :-)


Igår hade jag ju en myskväll med "J", vi hyrde 2 filmer som vi såg, minns inte vad dom hette men det spelar ingen roll för det var inga höjdarfilmer direkt.

Det känns bara bättre och bättre med honom, han är jätte gullig, snäll och mysig.

Jag tror att det pirrade lite i min mage igår ;-)

Nu kommer vi nog inte ses nåt på en vecka eftersom att jag har Kevve hela veckan men jag tycker det är bra med lite tid var för sig så att man kan smälta allt .

Dessutom är det ganska härligt att längta efter någon, i alla fall om man vet att man ska få ses snart igen :-)


 
ANNONS
 
Pia

Pia

28 april 2008 19:21

Härligt med pirr i magen ;-)
//Pia

http://www.parga.wordpress.com

 
Annica

Annica

28 april 2008 20:43

Kul att det känns bra med "J"! Snart kanske ni kan kalla er båjfränd & görlfränd!!!

http://www.annicapannicka.bloggagratis.se

 
Marie. Hj

Marie. Hj

28 april 2008 22:22

Kul med fjärilar i magen. Den känslan är underbar!

http://www.batgirlsblogg.blogspot.com

 
Ingen bild

skånetös

1 maj 2008 10:46

har du piggat på dig? glad majbrasa! hur går det me pojken?

 
camilla

camilla

6 maj 2008 08:03

Hallå....vart har du tagit vägen???
Är det fjärilarna som flugit iväg med dig......=))

Kram

http://www.hallonpajen.wordpress.com

 
Ingen bild

skånetösen

6 maj 2008 14:16

har du blivit kär o onåbar?

 
sommar2008

sommar2008

7 maj 2008 19:35

Hallåååå?!?! Var har du tagit vägen?

http://sommar2008.wordpress.com

 
Marie. Hj

Marie. Hj

8 maj 2008 11:19

Jag saknar dig och dina roliga inlägg!!!
Hur går det med kärleken :)
Hoppas att du har det bra...
KRAM

http://batgirlsblogg.blogspot.com

 
camilla

camilla

12 maj 2008 15:19

Men lilla vän har du kärat ner dig totalt?? =))
Undrar vart du är.

Kram

http://www.hallonpajen.wordpress.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av himlakropp - 17 april 2010 16:14

Oj vad kul det var på kurserna. Son är så jäkla snyggt MEN svårt att få till det, öva öva och öva lite till ;-) Reggeaton är inte så enkelt det heller, mycket kordination och utmanande rörelser men jävligt coolt. Gäller dock att passa sig så det in...

Av himlakropp - 17 april 2010 10:11

Lördag förmiddag och här sitter jag med nylackade klor. Ska snart klä mig för att åka på 2 kurser. Ska bli jätte kul men jag känner mig väldigt trött och seg. Borde kanske starta lite musik så jag kommer igång lite ;-) ...

Av himlakropp - 16 april 2010 19:18

Inget särskilt hände under dagen, jag försökte hitta på något men alla var upptagna med sitt. Då EL slutat jobba kom hon hit och vi tog oss en promenad, välbehövligt :-) Nu blir det att slappa och ladda lite inför morgondagen, har anmält mig till t...

Av himlakropp - 16 april 2010 08:52

Idag är jag ledig, vaknade klockan sju ändå och hade världens huvudvärk. Som tur är har det gett med sig så det kan bli en bra dag ändå om jag har tur ;-)   Fick just ett mess av Ann och vattnet har tydligen gått och 20 min mellan värkarna. Då är...

Av himlakropp - 15 april 2010 22:00

Stack iväg på lite salsa ikväll ändå, var inte så danssugen men innan lyssnade jag på underbar kubansk salsa och blev riktigt danssugen så det var lyckat. Dansade en massa med Kalle, han var i sitt esse ikväll :-P Nu är jag nyduschad och borde kans...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se