Direktlänk till inlägg 17 maj 2008

-0,7 kilo

Av himlakropp - 17 maj 2008 11:17

Här sitter jag och slukar mitt kaffe och lyssnar på 50 cent, vart ute på långpromenad med Alice på morgonen och nu funderar jag lite på vad vi ska fylla den här lördagen med :-)

Känner mig lite små seg, låg kanske lite för länge hihi


Jag vägde mig imorse och vågen visade på -0,7 kilo sen i måndags,

känns skitbra att det går neråt :-P

Jag skrev igår att jag skulle försöka hålla mig från godis och bara äta popcorn den kvällen, det gick nästan som jag tänkt mig. Köpte EN chokladpralin som jag njöt av, visst hade jag lätt kunnat trycka i mig flera sådana så jag är glad att jag bara köpte en hihi

Sen mös jag och Kevve med popcorn :-)

Ikväll kommer det nog bli lite godis, är ju lördag och vi ska kanske hyra en film om vi hittar något bra.

Nä nu ska jag ta mig en dusch och göra mig lite anständig ;-)

 ------

 Vi tog oss iväg efter lunch, först till "barnens hus" och sen till mammas kolonilott där vi blev bjudna på lite kaffe och fika. Jag stod emot kakor och chips för jag visste ju att jag skulle köpa lördagsgodis senare så jag är lite småstolt över mig själv :-)

Till middag åt vi tacos som Kevve önskade sig, har hyrt en film som vi strax ska börja se och så lördagsgodiset som vi ska smälla i oss såklart hihi

Funderar på om jag ska gå på spinningpasset som är imorgon klockan 13, sen har Kevve fotbollsmatch klockan 16 som kommer bli spännande att se :-P

Nä nu ska jag hoppa i mysbrallorna ;-P


 
ANNONS
 
camilla

camilla

17 maj 2008 12:43

Grattis till minuset!!
Bra kämpat!

Kram

http://www.hallonpajen.wordpress.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av himlakropp - 17 april 2010 16:14

Oj vad kul det var på kurserna. Son är så jäkla snyggt MEN svårt att få till det, öva öva och öva lite till ;-) Reggeaton är inte så enkelt det heller, mycket kordination och utmanande rörelser men jävligt coolt. Gäller dock att passa sig så det in...

Av himlakropp - 17 april 2010 10:11

Lördag förmiddag och här sitter jag med nylackade klor. Ska snart klä mig för att åka på 2 kurser. Ska bli jätte kul men jag känner mig väldigt trött och seg. Borde kanske starta lite musik så jag kommer igång lite ;-) ...

Av himlakropp - 16 april 2010 19:18

Inget särskilt hände under dagen, jag försökte hitta på något men alla var upptagna med sitt. Då EL slutat jobba kom hon hit och vi tog oss en promenad, välbehövligt :-) Nu blir det att slappa och ladda lite inför morgondagen, har anmält mig till t...

Av himlakropp - 16 april 2010 08:52

Idag är jag ledig, vaknade klockan sju ändå och hade världens huvudvärk. Som tur är har det gett med sig så det kan bli en bra dag ändå om jag har tur ;-)   Fick just ett mess av Ann och vattnet har tydligen gått och 20 min mellan värkarna. Då är...

Av himlakropp - 15 april 2010 22:00

Stack iväg på lite salsa ikväll ändå, var inte så danssugen men innan lyssnade jag på underbar kubansk salsa och blev riktigt danssugen så det var lyckat. Dansade en massa med Kalle, han var i sitt esse ikväll :-P Nu är jag nyduschad och borde kans...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se