Direktlänk till inlägg 18 maj 2008

En seg morgon

Av himlakropp - 18 maj 2008 09:41

Känner mig ruskigt seg, ändå har jag försökt ladda med en stadig och nyttig frukost, hoppas kroppen märker det snart ;-P

Planen för idag är spinning klockan 13 och 15.30 ska grabbens fotbollslag samlas för de har en match klockan 16, ska bli spännande :-)

Vad som händer fram till dess, däremellan och efter har jag inte den blekaste aningen om,får väl se hihi

Hej så länge

-----

Oj, det blev inte som jag hade tänkt, inte riktigt allt i alla fall. Det visade sig vara så att det inte alls var fotbollsmatch idag, bara träning.

Kevve ville inte följa med på mitt spinningpass så jag lämnade honom hos sin pappa.

Han var med honom hela eftermiddagen och jag hämtade honom då fotbollsträningen var slut.

Efter mitt spinningpass hann jag bara hem och in i duschen så tittade EL förbi lite snabbt, hon skulle till sin syster och vara barnvakt några timmar.

Det gick ett tag och sen undrade Björn om jag ville hänga med som sällskap på Åhlens för att han hade presentkort som han ville använda upp.

Klockan var typ 15.15 och jag lovade vara klar ute på trottoaren till 15.30 Hade alltså 15 min på mig att sminka mig, klä på mig och fixa håret haha, aldrig har jag väl varit så snabb som jag var idag.

Jag hann i tid :-P

Körde ner på stan och in på Åhlens, han hittade sig några fina glas som han föll för. Då kom han på att vi skulle åka på Intersport oxå för att han hade presentkort där med, så i ilfart åkte vi hans lilla Jetta till andra delen av stan och där inne blev de kallingar för hela slanten :-P

Sen hemåt, 25 minuter var jag borta, snacka om att killar är snabba då de ska handla, tur för han att jag glömde mitt kontokort hemma haha

Väl hemma tog jag Alice med mig och vi åkte för att hämta lill killen :-P

Nu börjar det bli middagstajm, känner mig sugen på tacoresterna från igår ;-)

Tjingeling 
ANNONS
 
Annica

Annica

18 maj 2008 12:05

Spinna på bara! Själv tittade jag på min motionscykel på balkongen i morse, men mina fötter vägrade att gå åt det hållet! Konstigt! Ska försöka våga mig ut dit i kväll istället...;-)

http://www.annicapannicka.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av himlakropp - 17 april 2010 16:14

Oj vad kul det var på kurserna. Son är så jäkla snyggt MEN svårt att få till det, öva öva och öva lite till ;-) Reggeaton är inte så enkelt det heller, mycket kordination och utmanande rörelser men jävligt coolt. Gäller dock att passa sig så det in...

Av himlakropp - 17 april 2010 10:11

Lördag förmiddag och här sitter jag med nylackade klor. Ska snart klä mig för att åka på 2 kurser. Ska bli jätte kul men jag känner mig väldigt trött och seg. Borde kanske starta lite musik så jag kommer igång lite ;-) ...

Av himlakropp - 16 april 2010 19:18

Inget särskilt hände under dagen, jag försökte hitta på något men alla var upptagna med sitt. Då EL slutat jobba kom hon hit och vi tog oss en promenad, välbehövligt :-) Nu blir det att slappa och ladda lite inför morgondagen, har anmält mig till t...

Av himlakropp - 16 april 2010 08:52

Idag är jag ledig, vaknade klockan sju ändå och hade världens huvudvärk. Som tur är har det gett med sig så det kan bli en bra dag ändå om jag har tur ;-)   Fick just ett mess av Ann och vattnet har tydligen gått och 20 min mellan värkarna. Då är...

Av himlakropp - 15 april 2010 22:00

Stack iväg på lite salsa ikväll ändå, var inte så danssugen men innan lyssnade jag på underbar kubansk salsa och blev riktigt danssugen så det var lyckat. Dansade en massa med Kalle, han var i sitt esse ikväll :-P Nu är jag nyduschad och borde kans...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se