Direktlänk till inlägg 19 maj 2008

Usch å fy å blääää.....

Av himlakropp - 19 maj 2008 08:51

....jag ska till tandis nu, känner mig jätte nervös, tänk om de inte får ut tandjäveln och jag måste operera ut den :S

Får panik av tanken....men nu ska jag väl inte vara så jävla neggo, förhoppningsvis får han ut den i ett kick och sen hoppas jag att det inte gör så ont efteråt, kommer väl att blöda en del men jag är ledig idag så jag behöver inte se ut som en blodtörstande vampyr på jobbet och skrämma slag på kunderna hihi


Berättar hur det har gått då jag är hemma igen (om jag nånsin kommer hem igen!?!)  ;-)

Ciao

------

Hej hej igen, jag överlevde hihi

Gick hur bra som helst, efter några bedövningssprutor kändes det inte så mycket :-P

Nu är jag i alla fall av med tanden och ska fundera lite över hur jag ska göra med tomrumet som blev, kostar ju en hel del att fixa med tänder tyvärr så jag får väl se.

Nu sitter jag och pillar i mig lite yogurth för megen kurrar men bedövningen har inte riktigt släppt än så jag vågar inte äta något som skall tuggas.


Idag får jag äntligen träffa "J" igen, han är ute på jobb men kommer hem i eftermiddag, kanske kommer vi att äta middag ihop, träffas ska vi i alla fall göra :-P

-----

Nu är klockan snart 19, då kommer "J" hit, vi ska bara ta det lugnt, jag känner mig lite slö och har ont i skallen, säkert spänningarna som släppt sen tanden blev dragen.

Har inte så jätte ont där den satt, lite öm bara, vill inte direkt tugga knäckebröd på den sidan hihi.

Trevlig kväll :-)

 
ANNONS
 
Annica

Annica

19 maj 2008 11:25

Hoppas det gick bra hos tandläkaren! I höstas hade jag ont i den tand som sitter precis framför visdomstanden på vänster sida i överkäken, men tyckte väl inte det var så farligt. Efter några dagar trodde jag att den skulle ramla ur av sig själv för det pulserade i den! Ringde tandläkaren, fick en akuttid, jourtandläkaren började borra - och jä#lar vad det rann blod! Jätteinflammation! Hon fattade inte hur jag hade kunnat gå med den i flera dagar! (Hög smärttröskel!) Det blev provisorisk lagning, tillbaka nästa dag (jourtandläkaren pratade om rotfyllning men att det ev inte skulle gå eftersom det var så långt bak), träffade "min" tandläkare och jag sa: "Dra ut den!" "Ja, den är inte nåt att spara." Tänk förr när det inte fanns tandläkare och de fick gå till "Sme-Pelle" och dra ut tänder - utan bedövning! Whaaa!

http://www.annicapannicka.bloggagratis.se

 
camilla

camilla

19 maj 2008 20:23

Skönta att det gick bra hos tandläkaren.Det är det värsta stället man kan gå till...huua mig

Ha en trevlig kväll
kram

http://www.hallonpajen.wordpress.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av himlakropp - 17 april 2010 16:14

Oj vad kul det var på kurserna. Son är så jäkla snyggt MEN svårt att få till det, öva öva och öva lite till ;-) Reggeaton är inte så enkelt det heller, mycket kordination och utmanande rörelser men jävligt coolt. Gäller dock att passa sig så det in...

Av himlakropp - 17 april 2010 10:11

Lördag förmiddag och här sitter jag med nylackade klor. Ska snart klä mig för att åka på 2 kurser. Ska bli jätte kul men jag känner mig väldigt trött och seg. Borde kanske starta lite musik så jag kommer igång lite ;-) ...

Av himlakropp - 16 april 2010 19:18

Inget särskilt hände under dagen, jag försökte hitta på något men alla var upptagna med sitt. Då EL slutat jobba kom hon hit och vi tog oss en promenad, välbehövligt :-) Nu blir det att slappa och ladda lite inför morgondagen, har anmält mig till t...

Av himlakropp - 16 april 2010 08:52

Idag är jag ledig, vaknade klockan sju ändå och hade världens huvudvärk. Som tur är har det gett med sig så det kan bli en bra dag ändå om jag har tur ;-)   Fick just ett mess av Ann och vattnet har tydligen gått och 20 min mellan värkarna. Då är...

Av himlakropp - 15 april 2010 22:00

Stack iväg på lite salsa ikväll ändå, var inte så danssugen men innan lyssnade jag på underbar kubansk salsa och blev riktigt danssugen så det var lyckat. Dansade en massa med Kalle, han var i sitt esse ikväll :-P Nu är jag nyduschad och borde kans...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se