Direktlänk till inlägg 21 maj 2008

En ledig dag

Av himlakropp - 21 maj 2008 19:16

Jag har inte hunnit skriva något tidigare idag, jag och "J" tog sovmorgon och låg ända till halv tolv. Sen åt vi frukost och snyggade till oss för att sen gå en långpromenad med Alice.

Efter det åkte vi ner på stan och hur konstigt det än låter så var vi hungriga och eftersom att det ändå gått typ 3 timmar sedan vi åt frukosten beslöt vi oss för att äta lite mat.

Vi satt ute i solen och hade det så himla skönt :-)

Efter någon timme i solen blev det dax för mig att träna så han körde mig dit och jag gick på ett 55 min spinningpass med EL, hon körde hem mig och jag har precis kommit in nu, känner mig svettig och lite hungrig :-)

Nä, nu blir det duschen och sen lite mys framför tv:n, jag ska se "frusna män" och sen kommer "J" även ikväll ;-)


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av himlakropp - 17 april 2010 16:14

Oj vad kul det var på kurserna. Son är så jäkla snyggt MEN svårt att få till det, öva öva och öva lite till ;-) Reggeaton är inte så enkelt det heller, mycket kordination och utmanande rörelser men jävligt coolt. Gäller dock att passa sig så det in...

Av himlakropp - 17 april 2010 10:11

Lördag förmiddag och här sitter jag med nylackade klor. Ska snart klä mig för att åka på 2 kurser. Ska bli jätte kul men jag känner mig väldigt trött och seg. Borde kanske starta lite musik så jag kommer igång lite ;-) ...

Av himlakropp - 16 april 2010 19:18

Inget särskilt hände under dagen, jag försökte hitta på något men alla var upptagna med sitt. Då EL slutat jobba kom hon hit och vi tog oss en promenad, välbehövligt :-) Nu blir det att slappa och ladda lite inför morgondagen, har anmält mig till t...

Av himlakropp - 16 april 2010 08:52

Idag är jag ledig, vaknade klockan sju ändå och hade världens huvudvärk. Som tur är har det gett med sig så det kan bli en bra dag ändå om jag har tur ;-)   Fick just ett mess av Ann och vattnet har tydligen gått och 20 min mellan värkarna. Då är...

Av himlakropp - 15 april 2010 22:00

Stack iväg på lite salsa ikväll ändå, var inte så danssugen men innan lyssnade jag på underbar kubansk salsa och blev riktigt danssugen så det var lyckat. Dansade en massa med Kalle, han var i sitt esse ikväll :-P Nu är jag nyduschad och borde kans...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se