Direktlänk till inlägg 22 maj 2008

En "kul" kväll med tvätten

Av himlakropp - 22 maj 2008 17:05

Hann inte skriva något i morse heller, känns inte så kul att sätta sig vid datorn då "J" är här då jag känner att det inte blir så skoj för honom.

Nu kommer jag inte att träffa honom förrän på lördagkväll då vi bestämt att vi ska hitta på något, kanske bio eller någon utflykt av nåt slag beroende på hur vädret ser ut.

Efter att "J" åkte på förmiddagen har jag jobbat och nu har jag precis kommit hem, rastat Alice och handlat lite.

Klockan 18 ska jag tvätta, känner inte alls för det idag men jag måste för tvättkorgen är överfull :-(

Borde passa på att städa lite oxå men fyyy så tungt det känns, känner bara för att sitta och slappa hihi.


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av himlakropp - 17 april 2010 16:14

Oj vad kul det var på kurserna. Son är så jäkla snyggt MEN svårt att få till det, öva öva och öva lite till ;-) Reggeaton är inte så enkelt det heller, mycket kordination och utmanande rörelser men jävligt coolt. Gäller dock att passa sig så det in...

Av himlakropp - 17 april 2010 10:11

Lördag förmiddag och här sitter jag med nylackade klor. Ska snart klä mig för att åka på 2 kurser. Ska bli jätte kul men jag känner mig väldigt trött och seg. Borde kanske starta lite musik så jag kommer igång lite ;-) ...

Av himlakropp - 16 april 2010 19:18

Inget särskilt hände under dagen, jag försökte hitta på något men alla var upptagna med sitt. Då EL slutat jobba kom hon hit och vi tog oss en promenad, välbehövligt :-) Nu blir det att slappa och ladda lite inför morgondagen, har anmält mig till t...

Av himlakropp - 16 april 2010 08:52

Idag är jag ledig, vaknade klockan sju ändå och hade världens huvudvärk. Som tur är har det gett med sig så det kan bli en bra dag ändå om jag har tur ;-)   Fick just ett mess av Ann och vattnet har tydligen gått och 20 min mellan värkarna. Då är...

Av himlakropp - 15 april 2010 22:00

Stack iväg på lite salsa ikväll ändå, var inte så danssugen men innan lyssnade jag på underbar kubansk salsa och blev riktigt danssugen så det var lyckat. Dansade en massa med Kalle, han var i sitt esse ikväll :-P Nu är jag nyduschad och borde kans...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se