Direktlänk till inlägg 25 maj 2008

Lite upp och ner

Av himlakropp - 25 maj 2008 17:59

Ja, här är det lite upp och ner, hela känslolivet vill säga.

Jag hatar att vara i konflikt med mig själv, JAG vill men mitt hjärta vill någon annat, hatar att vara förvirrad, jag bara sårar andra :-(

Jag har ju dejtat "J" ett tag nu och hoppats på att jag ska bli kär men det vill som inte komma dit för mig, fans helvetes jävla skit, jag tycker ju att han är bra men jag måste väl lyssna på mitt hjärta va ?

 
ANNONS
 
sommar2008

sommar2008

25 maj 2008 19:32

Nej men vad trist!! Såklart att du måste lyssna på ditt hjärta. Finns inte de rätta känslorna så gör de inte... Man kan inte trolla fram känslor och förälskelse.

Så himla synd alltså, för ni verkar ju ha trivts ihop!

Hoppas det löser sig...
Kram!

http://sommar2008.wordpress.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av himlakropp - 17 april 2010 16:14

Oj vad kul det var på kurserna. Son är så jäkla snyggt MEN svårt att få till det, öva öva och öva lite till ;-) Reggeaton är inte så enkelt det heller, mycket kordination och utmanande rörelser men jävligt coolt. Gäller dock att passa sig så det in...

Av himlakropp - 17 april 2010 10:11

Lördag förmiddag och här sitter jag med nylackade klor. Ska snart klä mig för att åka på 2 kurser. Ska bli jätte kul men jag känner mig väldigt trött och seg. Borde kanske starta lite musik så jag kommer igång lite ;-) ...

Av himlakropp - 16 april 2010 19:18

Inget särskilt hände under dagen, jag försökte hitta på något men alla var upptagna med sitt. Då EL slutat jobba kom hon hit och vi tog oss en promenad, välbehövligt :-) Nu blir det att slappa och ladda lite inför morgondagen, har anmält mig till t...

Av himlakropp - 16 april 2010 08:52

Idag är jag ledig, vaknade klockan sju ändå och hade världens huvudvärk. Som tur är har det gett med sig så det kan bli en bra dag ändå om jag har tur ;-)   Fick just ett mess av Ann och vattnet har tydligen gått och 20 min mellan värkarna. Då är...

Av himlakropp - 15 april 2010 22:00

Stack iväg på lite salsa ikväll ändå, var inte så danssugen men innan lyssnade jag på underbar kubansk salsa och blev riktigt danssugen så det var lyckat. Dansade en massa med Kalle, han var i sitt esse ikväll :-P Nu är jag nyduschad och borde kans...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se