Direktlänk till inlägg 27 maj 2008

5 röda rosor

Av himlakropp - 27 maj 2008 16:04

Har inte orkat skriva, allt är ganska trist just nu.

Jag känner mig som den elaka tanten :S

Jag och "J" har inte hörts av sen i söndags men idag kom blombudet till mitt jobb, 5 röda rosor fick jag, av "J" såklart.

Känns inte som att jag kan glädjas åt dem och det gör så himla ont i mig, han försöker ju verkligen och han vill...men jag vet ju inte vad jag vill :-(

När jag äntligen träffar en kille som är gullig och snäll blir jag rädd, tveksam, velig eller vad fan man nu ska kalla det för.

Är det så att någon måste behandla mig illa för att jag ska bli intresserad ? Det är ju helt sjukt hur idiotisk får man va :S

Bläää på mig själv, jag borde skjutas !

 
ANNONS
 
sommar2008

sommar2008

27 maj 2008 20:14

Skickar en mängd kramar! Förstår att det inte är lätt, men du ska absolut inte ha dåligt samvete för att de rätta känslorna inte finns där...

http://sommar2008.wordpress.com

 
Marie. Hj

Marie. Hj

27 maj 2008 23:15

Du är absolut inte elak! Det är ju mer elakt att ljuga isåfall...Ibland infinner sig inte dom rätta känslorna bara. Det är kanske inte meningen att det ska vara du & han.
Men man känner sig hemsk, men du måste ju gå efter vad DU känner. Det enda du kan göra är väl ändå att prata med honom och vara ärlig och berätta hur du känner.
Kramar i massor(för det behöver du nog nu...)

http://batgirlsblogg.blogspot.com

 
camilla

camilla

28 maj 2008 08:54

Jag håller med det sommar 2008 säger.
Ha inte dåligt samvete för att du inte är kär,känner man inte så så kan man ju inte tvinga fram känslorna.=)
Skickar iväg en massa kramar och hoppas att det löser sig för dig.

Kram

http://www.hallonpajen.wordpress.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av himlakropp - 17 april 2010 16:14

Oj vad kul det var på kurserna. Son är så jäkla snyggt MEN svårt att få till det, öva öva och öva lite till ;-) Reggeaton är inte så enkelt det heller, mycket kordination och utmanande rörelser men jävligt coolt. Gäller dock att passa sig så det in...

Av himlakropp - 17 april 2010 10:11

Lördag förmiddag och här sitter jag med nylackade klor. Ska snart klä mig för att åka på 2 kurser. Ska bli jätte kul men jag känner mig väldigt trött och seg. Borde kanske starta lite musik så jag kommer igång lite ;-) ...

Av himlakropp - 16 april 2010 19:18

Inget särskilt hände under dagen, jag försökte hitta på något men alla var upptagna med sitt. Då EL slutat jobba kom hon hit och vi tog oss en promenad, välbehövligt :-) Nu blir det att slappa och ladda lite inför morgondagen, har anmält mig till t...

Av himlakropp - 16 april 2010 08:52

Idag är jag ledig, vaknade klockan sju ändå och hade världens huvudvärk. Som tur är har det gett med sig så det kan bli en bra dag ändå om jag har tur ;-)   Fick just ett mess av Ann och vattnet har tydligen gått och 20 min mellan värkarna. Då är...

Av himlakropp - 15 april 2010 22:00

Stack iväg på lite salsa ikväll ändå, var inte så danssugen men innan lyssnade jag på underbar kubansk salsa och blev riktigt danssugen så det var lyckat. Dansade en massa med Kalle, han var i sitt esse ikväll :-P Nu är jag nyduschad och borde kans...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se