Direktlänk till inlägg 28 maj 2008

Avslutat

Av himlakropp - 28 maj 2008 10:09

Tack för att ni är så gulliga, puss puss på er :-)

 Pratade med "J" igår kväll och nu har jag sagt som jag känner, det känns skönt men jag känner mig fortfarande ledsen men det måste ju bli så här då jag inte känner tillräckligt mycket för honom.


Ska iväg och jobba snart, måste bara säga att jag ÄLSKAR Mariah Carey`s nya platta, skitbra, KÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖP :-D

 
ANNONS
 
Marie. Hj

Marie. Hj

28 maj 2008 20:45

Du gjorde rätt ;) Varför ljuga för sig själv...
KRAM

http://batgirlsblogg.blogspot.com

 
Annica

Annica

30 maj 2008 10:01

Vad tråkigt! Men vad ska man göra? Man kan inte leva i en lögn! Hoppas du nu har riktigt roligt i sommar och inte har skuldkänslor som hämmar dig! Kram, kram!

http://www.annicapannicka.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av himlakropp - 17 april 2010 16:14

Oj vad kul det var på kurserna. Son är så jäkla snyggt MEN svårt att få till det, öva öva och öva lite till ;-) Reggeaton är inte så enkelt det heller, mycket kordination och utmanande rörelser men jävligt coolt. Gäller dock att passa sig så det in...

Av himlakropp - 17 april 2010 10:11

Lördag förmiddag och här sitter jag med nylackade klor. Ska snart klä mig för att åka på 2 kurser. Ska bli jätte kul men jag känner mig väldigt trött och seg. Borde kanske starta lite musik så jag kommer igång lite ;-) ...

Av himlakropp - 16 april 2010 19:18

Inget särskilt hände under dagen, jag försökte hitta på något men alla var upptagna med sitt. Då EL slutat jobba kom hon hit och vi tog oss en promenad, välbehövligt :-) Nu blir det att slappa och ladda lite inför morgondagen, har anmält mig till t...

Av himlakropp - 16 april 2010 08:52

Idag är jag ledig, vaknade klockan sju ändå och hade världens huvudvärk. Som tur är har det gett med sig så det kan bli en bra dag ändå om jag har tur ;-)   Fick just ett mess av Ann och vattnet har tydligen gått och 20 min mellan värkarna. Då är...

Av himlakropp - 15 april 2010 22:00

Stack iväg på lite salsa ikväll ändå, var inte så danssugen men innan lyssnade jag på underbar kubansk salsa och blev riktigt danssugen så det var lyckat. Dansade en massa med Kalle, han var i sitt esse ikväll :-P Nu är jag nyduschad och borde kans...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se