Direktlänk till inlägg 17 juni 2008

Tisdag

Av himlakropp - 17 juni 2008 09:39

Han blev glad över presenten igår, kunde inte testa den igårkväll eftersom han redan hade tagit på sig något annat.

Får nog höra idag vad han tyckte :-)


Idag blir det jobb och ikväll är det salsa, nu var det 2 veckor sedan jag dansade på kursen så jag ska försöka pallra mig dit och röra på fläsket :-)


Är lite stressad nu för jag ska hinna ta mig en långis med Alice innan jobbet så det är bäst att jag kilar ;-)


------

Jag har bokat en tid för fotvård och pedikyr, å vad lyxigt det känns att JAG ska få gå på det :-D

Fick ett presentkort av mamma då jag fyllde år i vintras så nu känner jag att det är dax att använda det, mina fötter är sååååå fula.

Ringde nu i em och otroligt nog hade de fått ett återbud så jag får komma redan på torsdag, mina fötter kommer vara fina till midsommar hihi :-P


-----
En bild på "T" bakifrån och lilla Alice som suktar efter ost, jag låter hans ansikte vara anonymt ett tag till ;-)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av himlakropp - 17 april 2010 16:14

Oj vad kul det var på kurserna. Son är så jäkla snyggt MEN svårt att få till det, öva öva och öva lite till ;-) Reggeaton är inte så enkelt det heller, mycket kordination och utmanande rörelser men jävligt coolt. Gäller dock att passa sig så det in...

Av himlakropp - 17 april 2010 10:11

Lördag förmiddag och här sitter jag med nylackade klor. Ska snart klä mig för att åka på 2 kurser. Ska bli jätte kul men jag känner mig väldigt trött och seg. Borde kanske starta lite musik så jag kommer igång lite ;-) ...

Av himlakropp - 16 april 2010 19:18

Inget särskilt hände under dagen, jag försökte hitta på något men alla var upptagna med sitt. Då EL slutat jobba kom hon hit och vi tog oss en promenad, välbehövligt :-) Nu blir det att slappa och ladda lite inför morgondagen, har anmält mig till t...

Av himlakropp - 16 april 2010 08:52

Idag är jag ledig, vaknade klockan sju ändå och hade världens huvudvärk. Som tur är har det gett med sig så det kan bli en bra dag ändå om jag har tur ;-)   Fick just ett mess av Ann och vattnet har tydligen gått och 20 min mellan värkarna. Då är...

Av himlakropp - 15 april 2010 22:00

Stack iväg på lite salsa ikväll ändå, var inte så danssugen men innan lyssnade jag på underbar kubansk salsa och blev riktigt danssugen så det var lyckat. Dansade en massa med Kalle, han var i sitt esse ikväll :-P Nu är jag nyduschad och borde kans...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se