Direktlänk till inlägg 19 juni 2008

utmanad

Av himlakropp - 19 juni 2008 09:08

Fick en utmaning av "batgirl" så det är bäst jag tar mig an den ;-)


-Beskriv först reglerna -Svara på alla frågor -Välj ut 6 personer som du vill ska svara och utmana dem i deras bloggar,be dem läsa din -Låt personen som utmanade dig veta när du svarat på utmaningen!


Fem saker som finns på din Att-göra-lista idag?

 * Möte kl 10

* Fotvård & pedikyr kl 14

* Handla

* Bjuda EL på middag

* Packa inför midsommarafton


Vad gjorde du för 10 år sedan?
* 1998 hmmmm....då var jag sambo med sonens pappa, bodde i en bostadsrätt och jobbade på ett bageri.


Ställen du bott på?
* Flyttat runt här i kommunen ett antal gånger och så har jag bott i Stockholm typ ett år.


Fem saker du skulle göra om du var biljonär?
* Köpa ett hus i karibien

* Resa till spännande platser

* Skänka bort en del pengar till välgörenhet

* Bjuda mina närmsta vänner/familj på en härlig resa

* Köpa en häftig sportbil ;-)


Personer du vill veta mer om
Annica & Skånetösen


 
ANNONS
 
Ingen bild

skånetösen

19 juni 2008 17:53

tog halva din uppmaning dvs jag hängde ut dina frågor o svara på dom men ja skicka inte vidare...jag avskyr kedjebrevsgrejen...sorry!

 
Annica

Annica

20 juni 2008 07:33

Nu är jag färdig! Jag är ingen intressant människa... tyvärr!

http://www.annicapannicka.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av himlakropp - 17 april 2010 16:14

Oj vad kul det var på kurserna. Son är så jäkla snyggt MEN svårt att få till det, öva öva och öva lite till ;-) Reggeaton är inte så enkelt det heller, mycket kordination och utmanande rörelser men jävligt coolt. Gäller dock att passa sig så det in...

Av himlakropp - 17 april 2010 10:11

Lördag förmiddag och här sitter jag med nylackade klor. Ska snart klä mig för att åka på 2 kurser. Ska bli jätte kul men jag känner mig väldigt trött och seg. Borde kanske starta lite musik så jag kommer igång lite ;-) ...

Av himlakropp - 16 april 2010 19:18

Inget särskilt hände under dagen, jag försökte hitta på något men alla var upptagna med sitt. Då EL slutat jobba kom hon hit och vi tog oss en promenad, välbehövligt :-) Nu blir det att slappa och ladda lite inför morgondagen, har anmält mig till t...

Av himlakropp - 16 april 2010 08:52

Idag är jag ledig, vaknade klockan sju ändå och hade världens huvudvärk. Som tur är har det gett med sig så det kan bli en bra dag ändå om jag har tur ;-)   Fick just ett mess av Ann och vattnet har tydligen gått och 20 min mellan värkarna. Då är...

Av himlakropp - 15 april 2010 22:00

Stack iväg på lite salsa ikväll ändå, var inte så danssugen men innan lyssnade jag på underbar kubansk salsa och blev riktigt danssugen så det var lyckat. Dansade en massa med Kalle, han var i sitt esse ikväll :-P Nu är jag nyduschad och borde kans...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se