Direktlänk till inlägg 22 juni 2008

Min helg

Av himlakropp - 22 juni 2008 12:09

I fredags åkte jag med "T" ut till hans pappas stuga där även hans faster har ett hus och systern med sin familj var där med så vi blev ganska många. Det var lite nervöst att träffa fastern men det gick jätte bra ;-)

Pappan var inte där eftersom att han var utomlands med sin fru.

I alla fall så skulle midsommarstången kläs och alla barn var engagerade i blomplockning och så vidare.

Det regnade så ofantligt på dagen men redan efter tretiden lättade det och dagen slutade i strålande sol, blev en riktigt fin midsommarafton :-)

Vi åt sill och sånt, ett ganska klassiskt midsommarbord till middag, senare på kvällen grillade vi fläskfile och kyckling med potatisgratäng och annat gott, måste säga att jag lyckats få i mig en HEL DEL godis med, huvva, mitt sockerbegär har ökat så nu funderar jag på att ta tag i viktväktandet igen, ska nog ta och skriva här i bloggen vad jag stoppar i mig under dagarna så jag skärper mig ;-)

Hur som helst då ungarna var i säng gick vi upp till någon granne som hade värsta festen ute på sin gård, dans i ladan och alla var mer eller mindre FÖR fulla haha.

Jag och "T" blev inte så långvariga där, jag var ju nykter och han hade inte druckit så mycket så det blev nog lite för mycket för oss med alla dessa fyllisar haha.

Lördagen blev en dag då vi gjorde lite av varje, jag spelade pingis med hans systers yngsta flicka, spelade lite piano, vi letade efter "T" som gömt sig med en gotte-påse under säkert en timme, haha, vi lyckades aldrig klura ut exakt var han hade gömt sig men kul var det, "T" höll på skratta ihäl sig för han både såg och hörde oss då vi letade honom.

Fastern bakade en rabarberpaj som vi sen satt och fikade allihop tillsammans av, mums :-P

Sen blev det lite städning och packning och vi åkte därifrån under kvällen.

Sov hos honom till idag och nu är jag hemma, ska städa lite och planera lite måltider inför veckan som kommer.

Kevve ska ha fotbollsskola i veckan och jag behöver klura ut vad jag ska skicka med honom som lunch, någon som har några bra ideer ? :-) 
ANNONS
 
Annica

Annica

22 juni 2008 13:02

Vad mysigt det ser ut på bilderna! Vi kan tyvärr inte vara i vår stuga för tillfället: där är hysteriskt mycket mygg och knott!!! Stugan ligger precis vid en sjö och när myggäggen kläcks ser man stora myggmoln som stiger upp från sjökanten! Jätteäckligt!!!
Matförslag: pastasallad. Penne (eller nåt) + köttbullshalvor, gurka, tomat, majs eller vad han kan tänkas tycka om!

http://www.annicapannicka.bloggagratis.se

 
camilla

camilla

23 juni 2008 09:15

Ja du det där såg mysigt ut:)
Hoppas ni hade det bra:)
Kram

http://www.hallonpajen.wordpress.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av himlakropp - 17 april 2010 16:14

Oj vad kul det var på kurserna. Son är så jäkla snyggt MEN svårt att få till det, öva öva och öva lite till ;-) Reggeaton är inte så enkelt det heller, mycket kordination och utmanande rörelser men jävligt coolt. Gäller dock att passa sig så det in...

Av himlakropp - 17 april 2010 10:11

Lördag förmiddag och här sitter jag med nylackade klor. Ska snart klä mig för att åka på 2 kurser. Ska bli jätte kul men jag känner mig väldigt trött och seg. Borde kanske starta lite musik så jag kommer igång lite ;-) ...

Av himlakropp - 16 april 2010 19:18

Inget särskilt hände under dagen, jag försökte hitta på något men alla var upptagna med sitt. Då EL slutat jobba kom hon hit och vi tog oss en promenad, välbehövligt :-) Nu blir det att slappa och ladda lite inför morgondagen, har anmält mig till t...

Av himlakropp - 16 april 2010 08:52

Idag är jag ledig, vaknade klockan sju ändå och hade världens huvudvärk. Som tur är har det gett med sig så det kan bli en bra dag ändå om jag har tur ;-)   Fick just ett mess av Ann och vattnet har tydligen gått och 20 min mellan värkarna. Då är...

Av himlakropp - 15 april 2010 22:00

Stack iväg på lite salsa ikväll ändå, var inte så danssugen men innan lyssnade jag på underbar kubansk salsa och blev riktigt danssugen så det var lyckat. Dansade en massa med Kalle, han var i sitt esse ikväll :-P Nu är jag nyduschad och borde kans...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se