Direktlänk till inlägg 23 juni 2008

Fotbolls skola

Av himlakropp - 23 juni 2008 12:16

Dagen började ju bra i alla fall...

Kevve har fotbolls skola den här veckan med start idag, skit skoj.

Då jag lämnade honom där småduggade det men det blev mer och mer ihållande, jag hann bara komma på jobbet så ringde en av tränarna och sa att de var tvugna att avbryta för grabbarna var sjö blöta.

Det var ju bara för mig att åka från jobbet och hämta hem Kevve och en kompis till honom så nu blir vi inne hos oss tills hans kompis mamma slutar sitt jobb i eftermiddag (vi vill ju inte vara ute i regnet någe mer).

Jag är lite sugen på att baka något men jag vet ju hur det slutar så det är bäst att låta bli, jag har ju börjat mitt "nya" liv idag haha.

Ställde mig på vågen imorse och insåg att jag trots allt snaskande BARA gått upp nåt kilo men nu är det dax att bryta det här snask-mönstret.

Till skolan börjar ska jag ha gått ner 4 kilo, jag vill inte sätta ribban så högt så jag nöjer mig med det och går jag ner mer är det bara bra :-)

Sen har jag ju förhoppningar om att ta mig ner några kilon till under hösten...sakta men säkert ;-)


-----

Frukost: Hälsofil, GI-musli, ½ banan & melon. Kaffemjölk

Mellis:

Lunch: VV-låda (biff & potatisgratäng med morötter)

Mellis: 1 grovmacka, skinka, tomat, fullkornsskorpor & kaffemjölk

Middag: Quarn, ris & grönsaker

Kvällsfika: 
ANNONS
 
Ingen bild

skånetösen

23 juni 2008 18:14

fy för regn....om man inte är inne o kurar me gott fika o en bok förstås...då e det tom mysigt

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av himlakropp - 17 april 2010 16:14

Oj vad kul det var på kurserna. Son är så jäkla snyggt MEN svårt att få till det, öva öva och öva lite till ;-) Reggeaton är inte så enkelt det heller, mycket kordination och utmanande rörelser men jävligt coolt. Gäller dock att passa sig så det in...

Av himlakropp - 17 april 2010 10:11

Lördag förmiddag och här sitter jag med nylackade klor. Ska snart klä mig för att åka på 2 kurser. Ska bli jätte kul men jag känner mig väldigt trött och seg. Borde kanske starta lite musik så jag kommer igång lite ;-) ...

Av himlakropp - 16 april 2010 19:18

Inget särskilt hände under dagen, jag försökte hitta på något men alla var upptagna med sitt. Då EL slutat jobba kom hon hit och vi tog oss en promenad, välbehövligt :-) Nu blir det att slappa och ladda lite inför morgondagen, har anmält mig till t...

Av himlakropp - 16 april 2010 08:52

Idag är jag ledig, vaknade klockan sju ändå och hade världens huvudvärk. Som tur är har det gett med sig så det kan bli en bra dag ändå om jag har tur ;-)   Fick just ett mess av Ann och vattnet har tydligen gått och 20 min mellan värkarna. Då är...

Av himlakropp - 15 april 2010 22:00

Stack iväg på lite salsa ikväll ändå, var inte så danssugen men innan lyssnade jag på underbar kubansk salsa och blev riktigt danssugen så det var lyckat. Dansade en massa med Kalle, han var i sitt esse ikväll :-P Nu är jag nyduschad och borde kans...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se