Direktlänk till inlägg 25 juni 2008

Fikadejt med "the polers"

Av himlakropp - 25 juni 2008 15:34

Idag har jag varit ledig, var på ett möte mellan 11-12 och sen mötte jag upp EL, Annso, Anita och Mats på "Costas".

Jag köpte lunch där, en vegetarisk macka och sallad, smakade gott och såklart med en liten latte till, den godaste i stan ;-)

Anita hade sett SATC på bio igår så nu bestämde jag och EL att vi ska gå och se den nästa vecka, längtar :-P


Nu sitter jag här och funderar på om jag skall ta tag i bullbaket, igår bakade jag choklad muffins, Kevve älskar dem, jag med haha men faktiskt har jag inte smakat en endaste än så länge, slickade inte ens en droppe av smeten hihi

"T" kommer ikväll och då ska han oxå få smaka :-)


Nä, mooooot köket nu :-P


------

Frukost: Hälsofil, GI-musli, 1 nektarin, ½ banan & jordgubbar. Kaffemjölk

Mellis:

Lunch: Vegetarisk macka med sallad. Latte

Mellis: Mackor, ost & 1 tomat. Kaffemjölk

Middag: VV-låda (pasta & kyckling)

Kvällsfika: Hälsofil, GI-musli, 1 nektarin & ½ banan


 
ANNONS
 
camilla

camilla

26 juni 2008 09:03

Jag såg på kortet där du är med att du och jag har likadana blusar...hihi.
Tänk att det fanns en till med såå god smak;)
Kram

http://www.hallonpajen.wordpress.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av himlakropp - 17 april 2010 16:14

Oj vad kul det var på kurserna. Son är så jäkla snyggt MEN svårt att få till det, öva öva och öva lite till ;-) Reggeaton är inte så enkelt det heller, mycket kordination och utmanande rörelser men jävligt coolt. Gäller dock att passa sig så det in...

Av himlakropp - 17 april 2010 10:11

Lördag förmiddag och här sitter jag med nylackade klor. Ska snart klä mig för att åka på 2 kurser. Ska bli jätte kul men jag känner mig väldigt trött och seg. Borde kanske starta lite musik så jag kommer igång lite ;-) ...

Av himlakropp - 16 april 2010 19:18

Inget särskilt hände under dagen, jag försökte hitta på något men alla var upptagna med sitt. Då EL slutat jobba kom hon hit och vi tog oss en promenad, välbehövligt :-) Nu blir det att slappa och ladda lite inför morgondagen, har anmält mig till t...

Av himlakropp - 16 april 2010 08:52

Idag är jag ledig, vaknade klockan sju ändå och hade världens huvudvärk. Som tur är har det gett med sig så det kan bli en bra dag ändå om jag har tur ;-)   Fick just ett mess av Ann och vattnet har tydligen gått och 20 min mellan värkarna. Då är...

Av himlakropp - 15 april 2010 22:00

Stack iväg på lite salsa ikväll ändå, var inte så danssugen men innan lyssnade jag på underbar kubansk salsa och blev riktigt danssugen så det var lyckat. Dansade en massa med Kalle, han var i sitt esse ikväll :-P Nu är jag nyduschad och borde kans...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se