Direktlänk till inlägg 26 juni 2008

Håller jag på bli sjuk ?

Av himlakropp - 26 juni 2008 14:16

Hela förmiddagen har jag kännt mig lite krasslig, snörvlat och kännt mig konstig. Nu känns det nog lite bättre men jag tror att jag fått nåt, hoppas det inte bryter ut och blir värre än så här :-)

Ingen aptit hade jag så på jobbet blev det bara en måltidsersättning till lunch men nu har jag fått i mig några ostmackor med tomat och en kopp kaffe :-)

Igår bakade jag kanelbullar, Kevve hjälpte till med penslandet och sockrandet så det gick undan minsann :-P

Under kvällen kom "T" och det var härligt att få träffa honom igen, han fick med sig en påse bullar då han gick :-)

Jag har fortfarande inte tagit så mycket som en smula av muffins eller bullar, känns overkligt, var ju ett tag sedan som jag skärpte mig så här bra som nu :-)


Snart ska jag åka och hämta Kevve från fotbolls skolan, sen blir det nog att ta det lugnt ett tag, känner mig ganska slut.

 ---------

Dagens inköp:

* Shisheido day care spf 15 (jag har så lätt att bli blank så jag ska testa den här emulsionen)

* Dior Kiss nr 771

 ---------

Frukost: Hälsofil, GI-musli, ½ banan & 1 nektarin. Kaffemjölk

Mellis:

Lunch: Måltidsersättning

Mellis: Mackor med ost, 1 tomat & kaffemjölk

Middag: Quarnlasagne, 1 liten avokado, kaffemjölk & fullkornsskorpor

Kvällsfika: Mackor med ost &1 tomat. Te

 
ANNONS
 
Marie. Hj

Marie. Hj

26 juni 2008 14:58

Härligt när "vikttänket" både känns och blir naturligt...
Krya på dig och hoppas att det inte blir något mer av det.
Härligt också att du verkar vara kär =)
Kram

http://batgirlsblogg.blogspot.com

 
Ingen bild

skånetösen

26 juni 2008 20:19

önskar jag kunde baka bullar utan att äta upp alla på två dar...

 
Ingen bild

skånetösen

27 juni 2008 10:00

jag använder make up stores underlagskräm o sen löspuder ofärgat, det funkar jättebra på mig, jag brukar oxå bli blank blank blank...
ha en skön helg, kramis

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av himlakropp - 17 april 2010 16:14

Oj vad kul det var på kurserna. Son är så jäkla snyggt MEN svårt att få till det, öva öva och öva lite till ;-) Reggeaton är inte så enkelt det heller, mycket kordination och utmanande rörelser men jävligt coolt. Gäller dock att passa sig så det in...

Av himlakropp - 17 april 2010 10:11

Lördag förmiddag och här sitter jag med nylackade klor. Ska snart klä mig för att åka på 2 kurser. Ska bli jätte kul men jag känner mig väldigt trött och seg. Borde kanske starta lite musik så jag kommer igång lite ;-) ...

Av himlakropp - 16 april 2010 19:18

Inget särskilt hände under dagen, jag försökte hitta på något men alla var upptagna med sitt. Då EL slutat jobba kom hon hit och vi tog oss en promenad, välbehövligt :-) Nu blir det att slappa och ladda lite inför morgondagen, har anmält mig till t...

Av himlakropp - 16 april 2010 08:52

Idag är jag ledig, vaknade klockan sju ändå och hade världens huvudvärk. Som tur är har det gett med sig så det kan bli en bra dag ändå om jag har tur ;-)   Fick just ett mess av Ann och vattnet har tydligen gått och 20 min mellan värkarna. Då är...

Av himlakropp - 15 april 2010 22:00

Stack iväg på lite salsa ikväll ändå, var inte så danssugen men innan lyssnade jag på underbar kubansk salsa och blev riktigt danssugen så det var lyckat. Dansade en massa med Kalle, han var i sitt esse ikväll :-P Nu är jag nyduschad och borde kans...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se