Direktlänk till inlägg 28 juni 2008

Till våra mammor

Av himlakropp - 28 juni 2008 11:33

Oooppsss, hann inte skriva något igår :S

Var på stan efter lunch med EL, vi shoppade lite och sen satte vi oss nere vid älven och drack latte och cola light i solen.

Sen blev det snabb handling på ICA, hämta Kevve från fotbollsskolan och sen hem och föbereda middag.


Idag blir det att åka till mammas kolonilott och hälsa på. Mamma har fyllt år så vi ska gratta henne, "T" ska oxå komma så idag ska han träffa min mamma och jag ska träffa hans mamma som oxå är där ute vid sin kolonilott :-)

Därför är det väl bäst att jag kastar mig i duschen nu och fixar till mig lite :-P

------

Frukost/Lunch: Hälsofil, GI-musli, ½ banan, 2 mackor med ost, tomat, paprika & avokado. Kaffemjölk & 1 kaka

Mellis: 1 bulle, 2 kakor & kaffemjölk

Middag: Pirog & sallad. Pepsi max

Kvällsfika: 
ANNONS
 
Ingen bild

skpånetösen

29 juni 2008 13:27

å va spännande, hoppas det gick bra med mammorna!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av himlakropp - 17 april 2010 16:14

Oj vad kul det var på kurserna. Son är så jäkla snyggt MEN svårt att få till det, öva öva och öva lite till ;-) Reggeaton är inte så enkelt det heller, mycket kordination och utmanande rörelser men jävligt coolt. Gäller dock att passa sig så det in...

Av himlakropp - 17 april 2010 10:11

Lördag förmiddag och här sitter jag med nylackade klor. Ska snart klä mig för att åka på 2 kurser. Ska bli jätte kul men jag känner mig väldigt trött och seg. Borde kanske starta lite musik så jag kommer igång lite ;-) ...

Av himlakropp - 16 april 2010 19:18

Inget särskilt hände under dagen, jag försökte hitta på något men alla var upptagna med sitt. Då EL slutat jobba kom hon hit och vi tog oss en promenad, välbehövligt :-) Nu blir det att slappa och ladda lite inför morgondagen, har anmält mig till t...

Av himlakropp - 16 april 2010 08:52

Idag är jag ledig, vaknade klockan sju ändå och hade världens huvudvärk. Som tur är har det gett med sig så det kan bli en bra dag ändå om jag har tur ;-)   Fick just ett mess av Ann och vattnet har tydligen gått och 20 min mellan värkarna. Då är...

Av himlakropp - 15 april 2010 22:00

Stack iväg på lite salsa ikväll ändå, var inte så danssugen men innan lyssnade jag på underbar kubansk salsa och blev riktigt danssugen så det var lyckat. Dansade en massa med Kalle, han var i sitt esse ikväll :-P Nu är jag nyduschad och borde kans...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se