Direktlänk till inlägg 29 juni 2008

En sockrig helg

Av himlakropp - 29 juni 2008 20:16

Å vad jag är trött, helt knäckt, tror att det beror på att jag ätit alldeles för mycket socker i helgen :S

I morgon blir det andra bullar, ny vecka och jag ska utmana mig själv att inte äta socker förrän nästa helg :-P

Idag  har vi egentligen inte gjort så mycket, "T" var här och vi spelade x-box tillsammans med Kevve. Sen har jag tvättat och nu ikväll tittade EL förbi med bullar så jag bjöd på kaffe.

Nu är det slappelislapp och sen sova, ny dag imorgon som sagt,sista veckan innan semester :-P


 
ANNONS
 
Annica

Annica

30 juni 2008 09:20

Jaha, då ska jag också försöka hålla mig borta från alla sötsaker! Vi får peppa varandra! Jag skulle ju egentligen ha gått ner 10 kg till i lördags, då vi var på bröllop, men jag har ju bara lyckats med 5... 15 kg kvar innan sommaren är slut! Hur f#n ska jag lyckas med det?

http://www.annicapannicka.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av himlakropp - 17 april 2010 16:14

Oj vad kul det var på kurserna. Son är så jäkla snyggt MEN svårt att få till det, öva öva och öva lite till ;-) Reggeaton är inte så enkelt det heller, mycket kordination och utmanande rörelser men jävligt coolt. Gäller dock att passa sig så det in...

Av himlakropp - 17 april 2010 10:11

Lördag förmiddag och här sitter jag med nylackade klor. Ska snart klä mig för att åka på 2 kurser. Ska bli jätte kul men jag känner mig väldigt trött och seg. Borde kanske starta lite musik så jag kommer igång lite ;-) ...

Av himlakropp - 16 april 2010 19:18

Inget särskilt hände under dagen, jag försökte hitta på något men alla var upptagna med sitt. Då EL slutat jobba kom hon hit och vi tog oss en promenad, välbehövligt :-) Nu blir det att slappa och ladda lite inför morgondagen, har anmält mig till t...

Av himlakropp - 16 april 2010 08:52

Idag är jag ledig, vaknade klockan sju ändå och hade världens huvudvärk. Som tur är har det gett med sig så det kan bli en bra dag ändå om jag har tur ;-)   Fick just ett mess av Ann och vattnet har tydligen gått och 20 min mellan värkarna. Då är...

Av himlakropp - 15 april 2010 22:00

Stack iväg på lite salsa ikväll ändå, var inte så danssugen men innan lyssnade jag på underbar kubansk salsa och blev riktigt danssugen så det var lyckat. Dansade en massa med Kalle, han var i sitt esse ikväll :-P Nu är jag nyduschad och borde kans...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se