Direktlänk till inlägg 30 juni 2008

Måndag

Av himlakropp - 30 juni 2008 10:22

En snabbis in här, har nog inget att skriva egentligen men jag kan ju återkomma senare i em :-)

Nu ska jag i alla fall iväg till jobbet.

-----

Nu är jag hemma igen, å vad jobbigt med middag, önskar att jag hade en kock som lagade nyttigt och bra för oss :S

-----

Frukost: Hälsofil, GI-musli, 1 nektarin & ½ banan. Kaffemjölk

Mellis:

Lunch: Kyckling & pasta-gratäng, 1 tomat & 1 kiwi

Mellis: Macka med ost & 1 tomat. Kaffemjölk

Middag: Köttfärspirog

Kvällsfika:

 
ANNONS
 
Annica

Annica

30 juni 2008 15:03

Nu ska jag prova att äta var tredje timme, oavsett om jag är hungrig eller inte! Sprida ut tre mål mat till fem-sex tillfällen. Jag får nog sätta som mål -5 kg t.o.m 31 augusti. Tror inte det blir bättre än så!

http://www.annicapannicka.bloggagratis.se

 
Ingen bild

skånetösen

1 juli 2008 07:53

jag önskar mig oxå en koc då vore det inga problem att gå ner, när man fick toknyttiga goda vackra mellanmål...

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av himlakropp - 17 april 2010 16:14

Oj vad kul det var på kurserna. Son är så jäkla snyggt MEN svårt att få till det, öva öva och öva lite till ;-) Reggeaton är inte så enkelt det heller, mycket kordination och utmanande rörelser men jävligt coolt. Gäller dock att passa sig så det in...

Av himlakropp - 17 april 2010 10:11

Lördag förmiddag och här sitter jag med nylackade klor. Ska snart klä mig för att åka på 2 kurser. Ska bli jätte kul men jag känner mig väldigt trött och seg. Borde kanske starta lite musik så jag kommer igång lite ;-) ...

Av himlakropp - 16 april 2010 19:18

Inget särskilt hände under dagen, jag försökte hitta på något men alla var upptagna med sitt. Då EL slutat jobba kom hon hit och vi tog oss en promenad, välbehövligt :-) Nu blir det att slappa och ladda lite inför morgondagen, har anmält mig till t...

Av himlakropp - 16 april 2010 08:52

Idag är jag ledig, vaknade klockan sju ändå och hade världens huvudvärk. Som tur är har det gett med sig så det kan bli en bra dag ändå om jag har tur ;-)   Fick just ett mess av Ann och vattnet har tydligen gått och 20 min mellan värkarna. Då är...

Av himlakropp - 15 april 2010 22:00

Stack iväg på lite salsa ikväll ändå, var inte så danssugen men innan lyssnade jag på underbar kubansk salsa och blev riktigt danssugen så det var lyckat. Dansade en massa med Kalle, han var i sitt esse ikväll :-P Nu är jag nyduschad och borde kans...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se