Direktlänk till inlägg 11 juli 2008

Jahapp....

Av himlakropp - 11 juli 2008 10:50

Så var det fredag då, trist väder idag, sämre än igår :-(

Har kollat vad det ska bli för väder i helgen och på söndag ser det ut att bli sol så då ska vi till någon strand har vi bestämt. Längtar.

Idag blir det nog till att besöka ica-maxi, slut på det mesta här hemma.

"T" ska äta med oss i em och ikväll blir det myskväll med film och något gott. Jag och Kevve var redan igår och spanade på dvd-hyllan så vi vet vad vi ska hyra, Kevve som bestämmer ;-)

Nä nu blir det att öra ett litet ryck, skulle va skönt att göra bort handlingen innan alla andra ska vara där och trängas, jag fullkomligen AVSKYR att handla då det är människor överallt, jag bli bara förbaskad.

------

Frukost: Hälsofil, all-bran, 1 nektarin & ½ banan. Kaffemjölk

Mellis: -

Lunch: Måltidsersättning, vattenmelon

Mellis: 2 grovisar med skinka & kaffemjölk

Middag:

Kvällsfika:

 
ANNONS
 
Annica

Annica

11 juli 2008 22:02

Jag avskyr också att handla när det är jättemycket folk. Brukar handla sent på kvällarna när barnen somnat och sambon glor på tv. I dag var jag tvungen att handla kl 13.00 Det var så mycket folk i affären att jag fick parkera på sista lediga p-platsen - längst bort från entrén! Tur att affären har självscanning så man slipper köa ut!

http://www.annicapannicka.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av himlakropp - 17 april 2010 16:14

Oj vad kul det var på kurserna. Son är så jäkla snyggt MEN svårt att få till det, öva öva och öva lite till ;-) Reggeaton är inte så enkelt det heller, mycket kordination och utmanande rörelser men jävligt coolt. Gäller dock att passa sig så det in...

Av himlakropp - 17 april 2010 10:11

Lördag förmiddag och här sitter jag med nylackade klor. Ska snart klä mig för att åka på 2 kurser. Ska bli jätte kul men jag känner mig väldigt trött och seg. Borde kanske starta lite musik så jag kommer igång lite ;-) ...

Av himlakropp - 16 april 2010 19:18

Inget särskilt hände under dagen, jag försökte hitta på något men alla var upptagna med sitt. Då EL slutat jobba kom hon hit och vi tog oss en promenad, välbehövligt :-) Nu blir det att slappa och ladda lite inför morgondagen, har anmält mig till t...

Av himlakropp - 16 april 2010 08:52

Idag är jag ledig, vaknade klockan sju ändå och hade världens huvudvärk. Som tur är har det gett med sig så det kan bli en bra dag ändå om jag har tur ;-)   Fick just ett mess av Ann och vattnet har tydligen gått och 20 min mellan värkarna. Då är...

Av himlakropp - 15 april 2010 22:00

Stack iväg på lite salsa ikväll ändå, var inte så danssugen men innan lyssnade jag på underbar kubansk salsa och blev riktigt danssugen så det var lyckat. Dansade en massa med Kalle, han var i sitt esse ikväll :-P Nu är jag nyduschad och borde kans...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se