Direktlänk till inlägg 21 juli 2008

Denna regniga måndag...

Av himlakropp - 21 juli 2008 13:28

...känns trist på många sätt, dels har ju Thomas åkt, han ringde ganska nyligt och sa att de var framme i Arejplog och att han nu stänger av telefonen för det finns ändå ingen täckning dit de nu ska vidare till. Känns ju jätte trist att inte ha någon som helst kontakt fram tills på söndag :-(

Sen är det ju det här jätte tråkiga regnet som dräller ner där ute.

Kevve har kommit och jag försöker klura lite på vad vi ska kunna hitta på. Kanske ska vi baka lite, det är ju alltid kul, jag älskar att baka men jag är grymt farlig på att sätta i mig det mesta oxå :-S

Nåja, jag ska väl tvätta klart och sen så får vi se, handla måste vi i alla fall göra.

Tråk, tråk så länge !

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av himlakropp - 17 april 2010 16:14

Oj vad kul det var på kurserna. Son är så jäkla snyggt MEN svårt att få till det, öva öva och öva lite till ;-) Reggeaton är inte så enkelt det heller, mycket kordination och utmanande rörelser men jävligt coolt. Gäller dock att passa sig så det in...

Av himlakropp - 17 april 2010 10:11

Lördag förmiddag och här sitter jag med nylackade klor. Ska snart klä mig för att åka på 2 kurser. Ska bli jätte kul men jag känner mig väldigt trött och seg. Borde kanske starta lite musik så jag kommer igång lite ;-) ...

Av himlakropp - 16 april 2010 19:18

Inget särskilt hände under dagen, jag försökte hitta på något men alla var upptagna med sitt. Då EL slutat jobba kom hon hit och vi tog oss en promenad, välbehövligt :-) Nu blir det att slappa och ladda lite inför morgondagen, har anmält mig till t...

Av himlakropp - 16 april 2010 08:52

Idag är jag ledig, vaknade klockan sju ändå och hade världens huvudvärk. Som tur är har det gett med sig så det kan bli en bra dag ändå om jag har tur ;-)   Fick just ett mess av Ann och vattnet har tydligen gått och 20 min mellan värkarna. Då är...

Av himlakropp - 15 april 2010 22:00

Stack iväg på lite salsa ikväll ändå, var inte så danssugen men innan lyssnade jag på underbar kubansk salsa och blev riktigt danssugen så det var lyckat. Dansade en massa med Kalle, han var i sitt esse ikväll :-P Nu är jag nyduschad och borde kans...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se