Direktlänk till inlägg 22 juli 2008

Kaffepaus

Av himlakropp - 22 juli 2008 14:13

Tar en liten kaffepaus, har vart ute på långpromenad med odjuret och så har Kevve och jag hunnit handla lite till middagen.

Therese kommer vid 16 så nu ska jag ta och vika undan tvätten som har legat sen igår, ett litet race med dammsugaren skulle inte heller skada, lilla luder-hunden hårar nåt kopiöst just nu, funderar på om det går att sälja det kilovis.

Någon som vill köpa ? 

Nä, tänkte väl det  ;-)

 
ANNONS
 
Annica

Annica

22 juli 2008 16:10

Hundhår, ja! Vi kan stoppa madrasser med vår hunds hår! En affärsidé kanske? Istället för "Hästens" med tagel: "Hundens" med hunpäls! Ha! Ha! Vi kan bli rika!

http://www.annicapannicka.bloggagratis.se

 
camilla

camilla

22 juli 2008 17:28

Ja jag har en som hårar här hemma oxå:) Något fruktansvärt....man kan alltså dra bort hår på henne. Tror du det är någon sådan period nu? Eller så har jag funderat på om det kan vara maten som vi ger henne,att hon inte får i sig tillräckligt med vitaminer och sådant man ska ha....hmm
Kram

http://www.hallonpajen.wordpress.com

 
Annica

Annica

23 juli 2008 09:16

Om det är stora mjuka tussar (av "ullmodell") som dras bort så är det vinterpälsen som åker av. Kan man dra loss "vanlig" päls i stora tussar är det kanske nåt som är galet...

http://annicapannicka.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av himlakropp - 17 april 2010 16:14

Oj vad kul det var på kurserna. Son är så jäkla snyggt MEN svårt att få till det, öva öva och öva lite till ;-) Reggeaton är inte så enkelt det heller, mycket kordination och utmanande rörelser men jävligt coolt. Gäller dock att passa sig så det in...

Av himlakropp - 17 april 2010 10:11

Lördag förmiddag och här sitter jag med nylackade klor. Ska snart klä mig för att åka på 2 kurser. Ska bli jätte kul men jag känner mig väldigt trött och seg. Borde kanske starta lite musik så jag kommer igång lite ;-) ...

Av himlakropp - 16 april 2010 19:18

Inget särskilt hände under dagen, jag försökte hitta på något men alla var upptagna med sitt. Då EL slutat jobba kom hon hit och vi tog oss en promenad, välbehövligt :-) Nu blir det att slappa och ladda lite inför morgondagen, har anmält mig till t...

Av himlakropp - 16 april 2010 08:52

Idag är jag ledig, vaknade klockan sju ändå och hade världens huvudvärk. Som tur är har det gett med sig så det kan bli en bra dag ändå om jag har tur ;-)   Fick just ett mess av Ann och vattnet har tydligen gått och 20 min mellan värkarna. Då är...

Av himlakropp - 15 april 2010 22:00

Stack iväg på lite salsa ikväll ändå, var inte så danssugen men innan lyssnade jag på underbar kubansk salsa och blev riktigt danssugen så det var lyckat. Dansade en massa med Kalle, han var i sitt esse ikväll :-P Nu är jag nyduschad och borde kans...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se