Direktlänk till inlägg 24 juli 2008

Storfrämmande

Av himlakropp - 24 juli 2008 16:48

Jag har storfrämmande av Therese, hon kom ju som sagt i förrgår, jag lagade mat och bjöd på kladdkaka i efterrätt.

Igår åkte vi till stranden, tyvärr blåste det kallt och solen försvann bakom molnen så vi åt upp matsäcken och på väg till bilen upptäckte Therese och Kevve att det fanns en massa blåbär.

Vi stannade till och plockade tillräckligt föratt kunna göra en blåbärspaj.

På eftermiddagen lagade Therese middag och kevve fixade pajen (med lite hjälp förståss).

Jag svängde ihop en god sallad och diskade ;-)

Sofia kom efter hon slutat jobbet och så hade vi en liten sammankomst.

Vi brukar lyckas samlas ungefär 2 gånger per år och det är alltid lika roligt då vi ses alla tre :-)


Idag gjorde vi ett nytt försök på stranden, bättre väder än igår men det blåste och solen var inte riktigt med idag heller även om det var betydligt mindre moln än igår.

På väg hem därifrån svängde vi förbi min mammas kolonilott för att säga hej.

Därifrån fick vi med oss en skål med jordgubbar som vi ska mumsa i oss ikväll, å vad gott det ska bli :-)


Nu ska jag ta mig lite kaffe och sen en skön välbehövlig dusch :-P

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av himlakropp - 17 april 2010 16:14

Oj vad kul det var på kurserna. Son är så jäkla snyggt MEN svårt att få till det, öva öva och öva lite till ;-) Reggeaton är inte så enkelt det heller, mycket kordination och utmanande rörelser men jävligt coolt. Gäller dock att passa sig så det in...

Av himlakropp - 17 april 2010 10:11

Lördag förmiddag och här sitter jag med nylackade klor. Ska snart klä mig för att åka på 2 kurser. Ska bli jätte kul men jag känner mig väldigt trött och seg. Borde kanske starta lite musik så jag kommer igång lite ;-) ...

Av himlakropp - 16 april 2010 19:18

Inget särskilt hände under dagen, jag försökte hitta på något men alla var upptagna med sitt. Då EL slutat jobba kom hon hit och vi tog oss en promenad, välbehövligt :-) Nu blir det att slappa och ladda lite inför morgondagen, har anmält mig till t...

Av himlakropp - 16 april 2010 08:52

Idag är jag ledig, vaknade klockan sju ändå och hade världens huvudvärk. Som tur är har det gett med sig så det kan bli en bra dag ändå om jag har tur ;-)   Fick just ett mess av Ann och vattnet har tydligen gått och 20 min mellan värkarna. Då är...

Av himlakropp - 15 april 2010 22:00

Stack iväg på lite salsa ikväll ändå, var inte så danssugen men innan lyssnade jag på underbar kubansk salsa och blev riktigt danssugen så det var lyckat. Dansade en massa med Kalle, han var i sitt esse ikväll :-P Nu är jag nyduschad och borde kans...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se